【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
用Peter但唔係Quick Silver仲要係二打六
個感覺勁似Iron man 3滿大人咁
但係除左依part 其他位都做得好好
不過真係唔知佢地點會覺得9集就可以解釋三方角力
如果講個局長同Agnes係同一個勢力咁我會覺得簡化d會好睇d
另外我估白Vision會係Wanda再發顛果陣返黎救場
有記憶唔=有感情
真係幻視自己?
我心諗你唔係應該即刻撲去Wanda先岩架咩
真係大個女了
飛同 改變自身密度係佢本身能力 mind stone性質只係能源
佢重話i m vision咁添
係啊 咪白vision囉
即白幻=要叉電版嘅幻?
搵黑妹拎data?
係喎 無hex白幻仲有能源咩
唔怪得佢失蹤
post credit搞到wanda 好似ds2 黑化咁
有理由相信又係m 記撚狗
喊到
兩個年齡好似差好遠
仲以為會揾ds教
你睇返vision係 avengers2嘅登場 佢係由iron man個Ai 加mind stone 加雷神嘅電 仲有個機械body 加埋合成vision一個個體

而白vision 就係用返vision個身體改裝再加埋wanda留係飛機上嘅能量做能源合成 而成,之後假vision過埋d記憶俾佢 而家佢仲差感情呢樣野先變得返真vision
白幻能源來自wanda留係飛機上嘅能量
應該遲早會用曬
可能飛去搵雷神差電

白幻: 雷神4見
其實之前睇到To grow old in我已經喊到仆街
除左打戲失望左D, 其實感情戲同sitcom拍法係好睇
可惜最後一集有D虎頭蛇尾感覺
係得Scarlet Witch有新衫呢下有驚艷到, 其他都係普通魔法波波同死光
仲有Evan Peters路人角
跟住最後say goodbye果度都有D心up, 但諗到白Vision覺醒又覺得好似無咁傷感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞