【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
Aaron Taylor Johnson仲有至少兩份電影合約﹐之後嘗試復活埋佢都唔出奇!

(WandaVision本身Kevin Feige都有諗加返Aaron Taylor Johnson﹐不過我睇佢filmography應該係2019年嘅schedule就唔到﹐何況2020年仲有疫情停工等問題﹐加上未完舊約要搵時間搞新合約﹐合約種類唔同等等好多潛在因素)
好似話關屋企事先唔拍住
觀眾食咗10年英雄電影
唔諗啲新嘢嘅話其實好快悶

The New Mutant 之前話會恐怖片形式其實都有啲期待, 當然個結果都係。。。

WV開頭setting 氣氛都好好 , 後尾點樣 個人觀點唔再講 費事又引戰又嘈多10個pages
上氣反而係最唔期待
個十戒睇下改成點
呢個真係主觀因素

純粹唔鍾意個主角 同佢個人本身啲言論

永恆族 DS2 Spider-Man 係最期待
同埋mandalorian見佢咁有新意
以為wanda都會玩新嘢,點知玩到一半就唔玩
可能星戰衰到貼地,可以放手比佢創作
wanda就穩陣為上,比你玩咁多集已經好比面
新black widow同女hulk
真係聽到都覺得悶
WV有改善,但佢無選擇行到底,
同埋m記啲fans應該算易招呼,間中比多小小嘢睇就收貨
呢點我撐你,個演員本身柒,又左膠又盛
重要吹大佢,CLS
ms marvel兩回事喎
呢排興左膠女權,差在未BBQ ending。
咁點形容飛機上殘留嘅能量好?
我相信雷神/ Wanda自己一個都可以搞掂部飛船 只係編劇留個位俾CM表演下"復仇者最後希望”姐
因為wanda係有心靈寶石嘅碎片係入面所以係一種又有混亂魔法又有心靈寶石嘅能量?
後面好多女角啦
又iron heart 全部小妹妹拍
我都係期待guardians of the galaxy / thor 多d
雷神就真係吹大咗
咁復4係得四個先爆到船 其他應該未行過去死咗
我期待小妹妹個堆
以我理解 wanda同QS有部份能力係來自 mind stone 而vision就係靠mind stone 啟動 兩者力量來源一樣 所以先啟動到白幻
我睇完 CM 都想做 復仇者,搵嗰個 MARKETING 復仇。
咁要就返drs講既一個結局麻
kevin 拎歷史戰績(對thanos)黎講captain marvel係最強
promo出黎都咪就係依家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞