【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike

慘被marvel 撚咗幾個禮拜
好奇gg俠會點搞
agatha啲發揮好少
之前咁有魅力
都係無三代同堂 都係fans FF
electro, Doctor Octopus全部都係比人控制所以有能力
佢地只係咁岩同以前呢d角色撞樣既路人
其實由第一集到第八集,集集都比到驚喜我
真心結局係咁普通真係有D失望
明明之前成個格局都可以擴到勁大,又鋪晒線開multi-universe,X-MEN,Dr Strange, 最尾連少少野都無提
不過我都欣賞迪士尼用咁特別手法拍劇,的確係比到歡眾新感受
如果大膽D擴張埋multi-universe 就完美,依家真係有D期望落差。
唔知ds2個時間線會唔會早過gg
係啦

吹到咁大
失望仲大

似唔會有3虫同堂
撚多你一鑊
初初WANDA話唔要啲魔力嘅時候以為AGATHA會食唔到咁強痴Q咗線/走火入魔
但見WANDA會掟唔中就知佢出蠱惑
AGATHA做咁多年人, 會唔會估唔到
好L嬲啊屌 瞓唔着
Disney又有錢撚大家
我想問下呢

wanda臨尾飛走果陣

下面公路有條友

然後wanda停左係度望返後面

有冇人知咩人黎

定其實wanda唔係望緊條友
Evan Peters
如果講xmen可能會好影響之後啲計畫所以唔講
有落差
不過套嘢都好睇嘅 , 後尾收太快

同埋有啲打交 鏡頭影到後邊啲人喺度 企定定有啲odd
佢係望返個小鎮姐
睇返先你咁都睇到
似係撚人多,Disney 最叻做marketing
當年Captain Marvel 又話好重要又話係打敗Thanos 關鍵
引九D人睇CM,結果A4 得果幾個鏡頭
請真最尾彩蛋我覺得多咗,似下個大反派係佢
全部舊casting 都係做路人角色
電魔唔係做電魔
八爪魚唔係做八爪魚
老總出十秒
其實個震撼彈係指白幻恢復記憶有後續
我想像到第日boss脅持白幻操控SW打全場既CCTVB膠劇
佢今日炸炸淋公佈會出 The mutant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞