【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
個觀感就好似Ironman mandarin咁

你睇劇好自然就會推論埋之後嘅劇情

你覺得marvel 冇人引大家去諗咩?

有人接受到 唔代表其他人一樣接受到個喎

Mephisto F4 professor x 呢啲先叫FF
你用 Evan Peter 仲唔叫呀?

語音導航都係用 x men from fox 去介紹架wo
件新戰衣幾好
點解唔可以當係彩蛋比觀眾笑下?
宜家個尾都收得唔算好喎
求其左少少
快銀嗰度真係嬲咗,點解Agatha要搵個假人扮快銀而Wanda又真係信先...為咗撚鳩fans而夾硬咁做
同埋個魔法大戰有啲流如果啲魔法可以華麗啲就好,而家淨係得能量彈同吸星大法
點解唔可以? 你睇啲人反應就知啦

呢一個位係真係唯一失望

鍾意QS嘅人
太多人係為左之後電影世界發展而睇佢
但我只係想睇佢呢個角色係大戰完之後既後續
然後個啲人睇完唔知同後續會係點發展就屌返套劇
去咗噴油,噴返做原裝色
講真我覺得如果sw 拍戲會收得好過bw
講真, QS係假我接受到, 我只係覺得一味話人FF太多唔公道
根本有心裝你
想知佢啲能力都係個女巫俾佢?
bw人都死左套戲都係當前傳咁睇 同埋可能帶d新人物出黎 做個過渡咁應該預左冇乜驚喜
頸鏈
所以睇劇唔洗咁認真 mcu今次擺明係裝你 等你班人係到ff
都係果句,係你哋期望過大
我唔否認你哋有失望係人之常情
但要屌你哋呃鳩你就有啲over
文戲上佢完全無提過呢個係真QS
反而有提係假
Wanda係戲入面接受呢個演員”Evan Peter”係QS
係因為配合返套劇,同埋受agnus迷惑
但當佢清醒之後都對孖仔話呢個人唔係你哋舅父

官方都無係呢件事上承諾過任何嘢
你話好似DS2咁個副標題係多重宇宙
點知入面乜宇宙都無提過咁我都會屌埋一份
但依家唔係啵

同埋依家有好多嘢都係官方講咗少少嘢
跟住媒體自行補腦,跟住fans再自行FF
當然你可以屌佢做新聞
但媒體同Fans自己都有少少過分期望
認同!我開頭都期待最後會唔會有Magneto,但最後兩集,都覺得應該唔會有,加上我印象中 X-men都冇咁快會加入。
呢個Quicksilver 係幾驚喜嘅,雖然最後係假。咁都人咁期待有X-men,可能睇得多啲人嘅推測,網上又多人討論,講到似層層咁,但其實只諗得太多。😂😂😂
迪迪尼:多謝你幫手護航,下次繼續撚狗
只要唔係佢想像中就係糞作
啲easter egg hunter/9upper YouTuber唔知爆血管未呢
講你哋反方意見=護航
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞