【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
如果 CM個故事無咁普通,左膠 同求其,係有好大發揮。
其實mother fucker都可以揸架艦同架船打
同埋avg1見到佢地一樣怕核彈
大不了攬炒
不過最後都係得番嗰句only one possibility for the Avengers to win

唉,每次都要用 一兩句對白FF (好似超立方D片),所以我唔覺呢套有幾好睇。
依句野整走曬所有ff
留力?人生有幾多個十年?
其實我唔中意下下改到同石掛鈎
用返本身漫畫既方向會吸引d
其實怕無人入坑先咁保守
唔夠搏
有啲人覺得啲句嘢高章,我反而覺得佢低手
勁既應該係你睇完套劇覺得:
嘩,咁樣收thanos皮都比你諗到,仲要咁合理
而唔係得一句說話去撐住套劇
仲要寫到thanos唔夠兩個女人打
所以咪話太保守
依家搞到thanos既勁係得手套
我認為唔係怕無人入坑
係怕無以為計
好多美劇都係拍到勁好睇,
拍到好睇就多數要劇情推到盡啲爆啲,一盡咗就好難繼續拍落去,
一係就完咗佢,一係就由佢爛落去
我最憎講復仇者個名係由CM到嚟
成件事cheap曬
thanos一拳打走個死八婆真係睇到好痛快
都有少少原因係mcu已經少少放棄一套作品嘅完整同圓滿﹐始終都有得留綫引進下一套作品﹐你當呢集故事完咗或者未完都得
你咁諗係啱 仲要有咁多野可以用
緊係拉長慢慢黎
依個無問題喎 唔同夾硬話ironman組復仇者咩
正因為 MARVEL 有咁多故事可以講,佢一講如果唔係講得好或分幾次先講完,就會變得好浪費D 故事同時間。
不要再說了
你有你反 我有我撐
去到蟻2同cm我已經去到極限
我頂唔順佢再用聯動同彩蛋去串埋一大堆規行矩步既普通嘢
我想睇番啲就咁套嘢本身都係得既電影
蜘蛛仔2我都無入戲院睇
之後睇番覺得蜘蛛仔2有啲改善,無以前咁悶
wanda就再進一步,有新嘢,但新唔曬
置頂唔該
最後睇個力架妹入戲院
心諗, 我想睇白vision去左邊或者Dr.strange
唔係想睇你隻力架妹同女權隊長
邊個係FBI叫個個Cliff?
應該就係skrull
唔想睇無人逼你睇續集
睇個彩蛋都係到反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞