【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
Luke moment
我都見到人咁講
加埋前面字面提起 當ds cameo
我講緊演員角度出發 同自己有對手戲平時好少有 渴望同自己合作有啲咩問題
咁我地分開第二條線講,想睇下你對以下3段有咩睇法
“It is an actor I’ve longed to work with all of my life. We have some amazing scenes together and I think the chemistry between us is extraordinary and fireworks on set.”

"When I, well ... I can't wait to see what y'all's reaction is when you learn with the aerospace engineer is," Parris said.

When asked if WandaVision has anything similar in store — namely a casting that she can’t believe hasn’t leaked yet — Olsen gave us a quick, “Yes.” And though she dared not offer any specifics, she did share with a laugh that “I’m really excited” for viewers to see what (or who) is coming.
我個感覺係如果fake qs 係其他二打六演員做一個普通人 之後個結局啲觀眾咪會覺得哦咪就係一個普通人俾人催眠剩而變fake qs 咁囉
但如果Evan peters 做呢個普通人角色 (而又俾左qs 能力佢)觀眾就好似預設左好多野咁 而最後原來同自己所想既唔同就屌哂鬼
我只能夠講你有你嘅logic 但我唔agree囉
其實都無乜同白幻打過
如果真係xmen果個演員做qs,我會更唔鍾意,kickass正好多
屌那星少量mind stone竟然打唔贏得返合金身既vision
https://www.themarysue.com/paul-bettany-troll/amp/
明白哂

係啊 Paul Bettany 承認左佢係特登咁講
trolling 啲fans(引人上釣既意思

不過當然可能佢既發言唔係代表佢自己既
底個個意思係巴打講從演員角度出發之類個抽野
無問題既

講到明呃都可以無問題 marvel 愛死呢類fans
呢種風氣真係有人受有人唔受
我就覺得宣傳最終既目的係引人去睇同等啲人enjoy套劇

我唔明呢類trolling 既意義係邊
仲預左人mad 同disappointed
tbh 我覺得係幾好睇既劇
亦無乜當fan theories 係一回事
但個問題係你演員既訪問都係假既
都係個句

係咪之後mcu啲訪問都可以唔洗理啦?
其實邊個做都得,最緊要係下文,而唔係依家咁完全係路人
唔怪得最尾個集個情感表現得咁唔自然
如果經過今次唔舒服嘅﹐唔睇會開心啲嘅

希望大家都會繼續enjoy MCU
想要咩下文?咪就係kickass真死左,xmen真路人,無野好再交代啦喎
感謝巴打
其實係咪應該搞清楚前因後果先就係佢講完之後有大量嘅fan theory 但都冇中到(正常都唔會估得中) 然後佢就話可能要令你地失望 人地都咁樣講變相叫你地唔好咁期待你地仲想點明明就係劇集宣傳手法嘅一種 marvel嘅嘢不嬲都不能盡信 trailer都可以係假㗎啦 巴打第一次睇marvel定點
我覺得真係冇問題 但qs就唔同 用劇情鋪排去講大話呃觀眾呢樣先過份
另一邊廂 唔講呃唔呃 我自己個人覺得大結局係差咁啲 純粹以事論事姐
Comicbook.com或者cbr呢類漫畫新聞網站報導佢地講既野時可能要加返句:
This claim about XXX is disputed
To be verified...
agatha harkness唔係比人估中曬咩
其他估唔中只係估唔到咁普通
我意思係佢講完個演員係佢想合作好耐之後有好多fan theory又話係磁力王又話係dead pool之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞