【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
期待!加油!
天劍局代局長搞成單野都係bug黎
monica就為咗講拎能力
第一果個如果唔係天劍局黑吃黑會好好多
講安理會個堆好d 但要用reference就無計
笑死拉弓揮拳成個mk仔咁
比Thanos用有機用石反擊

靚到仆街
Vis同Wanda最後goodby嗰到
有感動到
連埋第7集睇
唔知白vis之後會點發展呢...
對6石都就屈到就斷手都叫勁唔過?
睇MCU唔使咁上心有咩小伏筆無找數啦,可能幾年後某一套又會突然refer返wanda vision啲窿窿罅罅

Evan Peter都係大家太大期望xmen啫,我反而幾欣賞佢玩呢啲fan service,fan service唔會嫌多
push
西岸復仇者
最尾help mom 係咪即係對孖仔未死
今套都拎返大把復2野
困住咗
嗰導演之前受仲要講 "最後一集會再交代佢嘅真正身份!"
就係個普通村民
呢個唔算 fans service 啦 撚fans
外國fans 都
Hayward想整返Vision威威,試咗好多方法都唔得就試埋激Wanda去reboot Vision,
但搞Vision係觸犯Sokovian accords,所以又要揾代罪羔羊,結果就揾Wanda食死貓,
啱好Westview單野俾佢一箭N鵰

Tony Stark Not a Great Plan.jpg
Hayward呢舖係好多巧合先俾佢做到呢個地步
我 ff 多d就係靈魂碎片條橋
Doctor Strange 2 打Mephisto
但都係MCU自己解話最好
上個post有一半都係講緊其他series完全追唔到今集啲討論
稀奇古怪 代局長最後無交代咩勢力又無內幕
連埋白幻視一齊石沉大海
我投nightmare
大家要記住 不期不待 沒有傷害
美隊2都係
Acting Director咪單純General Ross型反派囉
3呀
感謝巴打你咁失望都整埋個字幕
3係勁多巧合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞