【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
屌你已經咪assume緊evan peters= quicksilver囉
人地intro都係寫pietro as himself
冇講過佢係quicksilver
就連wanda都冇叫過
絕對係認同浪費左Evan Peter
佢做既quicksilver 好好睇
可惜 係版權問題下既犧牲品

唔知既 可能之後tommy大人 揾返佢做呢
呢個就存在可能既
不了 好老尷wanda同埋觀眾:又係你?!屌又黎撚我地
個結尾直頭好似DC被華納高層臨尾改過咁款

利申: 唔支持平行時空引入x men
Im 2啲人咪又係咁屌滿大人係on9仔
同理qs 佢屈尾十變multiverse fox Qs點解唔得
反正佢都無解過點解有super power
Btw sw唔係攞埋女巫啲知識咩
應該學哂啲spell la
再睇書應該無事?
同埋都幾肯定會搵返女巫出山
阿supreme sorcerer人地開埋你名你唔係廢過agatha sense唔到呢邊有魔法啊嘛
當初far from home話佢唔得閒 再加埋呢套時間上夾係中間 諗住實有佢份 忙住clean up multiverse mess
你唔好FF 我會屌佢 搵個二打六來做啦 依家我講緊係 Evan Peter 呢個 dick joke呀

首先你諗吓佢搵二打六嚟做 佢係咪解釋到先啦

唔明點解對呢一part 失望都要屌

全世界都覺得個joke 好合理 好唔好
條頸鏈啊
控制佢啫
點比super power
真係未睇晒最後嗰刻都唔好有咩期望

又撚
話說agatha話佢dont need incantation 但最尾都係要靠spells先贏到
不過睇書更多係研究邊到救孖仔啦 能力覺醒晒之後應該唔使搞花臣嘢都秒殺到其他魔法師
咪就係條頸鏈囉 光子一扯左條鏈落黎 即刻求光子放過佢
要學spell先用到去去武器走
Btw Agatha自己都skip左spell啦
好似火影一開始要結印
後期直接skip哂
係wo
agatha淨係吸 唔似識俾superpower人
可惜勃起先生無下文希望仲有得玩
除左等於岩岩訓醒好正常啫
反而未除都比人捉到先on9
點解解釋唔到?
佢咪講咗呢個pietro係agatha求其搵條友扮
只係wanda潛意識掛住佢先覺得佢就係真嘅pietro
你到底有冇睇套劇
邊個勃起
無㗎啦 佢條qs線完左㗎喇 唔好再幫佢搵藉口搵破綻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞