【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
當客串下咪算
玩平行時空都唔會直接搬個xmen過嚟啦,仲奇怪
係阿,marvel 係為咗長拍長有收收埋埋好有規劃好多限制唔去盡,
dc係亂沖亂撞,一時一樣,撞到自己都散9埋
marvel fans另一個搞笑既地方就係
一比人話marvel有咩唔好就會開始攻擊DC垃圾
你咪講囉我又唔係DC fans
客串唔係問題,就算佢以路人姿態出嚟同Wanda食杯雪糕我都ok,但唔好拋個懸念出嚟令人以為佢好有秘密。

我冇叫佢直接搬個X men過嚟,作為觀眾我梗係期待佢搬得嚟又兜得通兜得靚,做到嘅咪變神作囉,而家雖然做唔到神作但都唔差咁解啫。
我係迪士尼都rebot好過搬
搬只會限住日後創作
咁咪唔好搬囉但你唔好搵個x men Quicksilver出嚟畀假希望人,講完
美國隊長都做過霹靂火啦
咁就叫俾假希望
Gg仔片尾個編輯係咪又叫假希望
同你講嚟都多鳩餘
又多重宇宙3隻蜘蛛一齊打反派hehe
想問下有冇人好心可以打歌全劇透懶人包講成個故事由頭到尾係點
呢排唔得閒睇
都唔關事了,marvel 純粹搵個關哂d角色事又唔會太冷門既人,所以用thanos 姐。

再加上喺mcu 講戰力就算啦,依家你睇佢d戲10套有7套都係娛樂行先,鐘意就弱化或路人化d boss (除左thanos)
我從來無話咩dc fans,反而你一開波就話marvel fans
dc同marvel我其實鍾意dc多啲
dc漫畫我睇得多過marvel
dc你snyder將佢某啲片斷cut出嚟睇啲氣氛畫面打鬥配樂係好正
正過marvel好多,完全無marvel電影嗰種悶
但佢好似唔善長點樣將一堆片斷取捨之後砌成一套時間有限既電影
今次有成四個鐘,唔駛佢取捨,
仲可以汲取歷史教訓改善缺點睇住嚟食
都希望佢今次掂
Westview班居民真係慘
俾Wanda撚化咗幾個星期
結果佢話走就走,冇任何後果

我知佢冇咗老公孖仔好慘
但班居民
跟本個局收得同電台電影一樣,怪怪地,差在唔一齊 BBQ 。即係 baby yoda 個套咁,冇咗 skywalker 咁場,捉咗黑人,救返 baby yoda ,成班人一齊 say 個 bye 就完場。
最慘asgard啲人,成班變蛋散
反而局長比人拉
個死黑妹仲話體諒wanda,又唔見佢體諒局長
啪完手指之後,世界亂曬,局長都頂得好辛苦架
Hayward條柒頭就抵拉嘅
不過Wanda就
拉唔到就算數
見巴打都有追開dc
Wandavision呢套點睇
ok啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞