【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
咁佢本身都係同Hulk差唔多
攞石關乎全宇宙咁大單嘢,
有咩理由唔叫cm翻地球睇場
到最後都係得翻一句

可能飛咗去Voice Mail呢
條友咁唔合羣
依句將故事合理咗
但絕對唔係好方法
就係等人無得再ff其他方法
唔覺有咩迫切性要唔等佢翻嚟先做
遲一頭半個月甚至半年先攞會死既咩
驚奇隊長2應該會解掛
其實唔合理,
因為啲句說話最多都係話cm就算一早係度個故事向另一方向發展但都會輸,
但解釋唔到點解地球班人唔等埋cm先攞石
冇計啦 要寫死im
其實班友係hulk啪手指嗰時做既防護措施都好流吓
真係出事既話就仆街
根本得一個合理解釋
其他做法,地球人都會贏,東尼會冇事,
但係奇異大夫就會死。
所以奇異大夫就揀左惟一自己冇事嘅做法。勁賤。
應該係得一個方法係死Tony Stark所以揀呢個
Too many Sherlock Holmes
【Disney+】Wandavision 劇透討論區(8)
https://lih.kg/2436808

開定先
因為奇異大夫要留返自己
同比Thanos更勁的Scarlett Witch打
係lo又話宇宙射綫又盛 真係咁樣引入xmen肯定佢地有份搞出黎
一早飛去vormir啪手指咪咩事都無 連thanos都揾唔到佢地
https://youtu.be/0y63UMGNdIA

このわたしアガサ
最尾嗰度 係咪即係會搵返佢兩個仔返嚟
其實佢兩個仔係邊度嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞