【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
某程度嚟講 vision係復活咗 係差緊d感情
我諗佢指twin
點解Vision 結合左Ultron 、Jarvis 可以有感情
但White vision 無感情?
個skrull話上面有人派黎保護Monica
個He係指喺太空的Nick Fury?
OG Vision係有埋粒mind stone意外造出黎
White Vision係單純撻返着部Synthezoid,個條件唔同
唔排除佢之後經歷多咗會有返感情啦
Mind stone 會令佢有感情?
呢個問題一路冇俾過答案
直到Infinity War Vision仲諗緊
套劇咪講左答案囉
ship of theseus
而家拜登執政時代,你拍射殺細路既角色出黎,最後結局一定要拉
果幕好精彩 但好撚哲學

根本無答案
差左粒mind stone?
佢指向天姐
不過都應該係
同埋monica都似會玩埋Secret Invasion
結果原來指住2樓
結果伏線真係用嚟伏大家
究竟呢本darkhold同aos個本有冇關係
定完全你有你我有我玩
個死黑妹都痴線既
話啲居民唔會明wanda放棄而犧牲左啲乜
痴撚線劇情
Logan!
Wanda係吸晒佢同佢老母加一眾女巫d法力
但留左手無吸乾
白vision無左mind stone 應該弱過之前掛

另外片尾2個wanda 其實你睇過奇異果電影就會明
靈魂出竅咁 肉身做其他野 靈魂去讀書
有冇都冇所謂嘅,反正aos 冇真係描述本書內容
主角有特權 主角就係大撚曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞