【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
Wv真係吹大左
食字姐
搵返原先果個成件事嚴肅認真咗
唔配合佢前面sitcom個氣氛
同埋實有一大班人問係咪真係復活咗

都係果句,其實你都要預之後出真QS唔係Evan Peter
佢依家出一出都係滿足下觀眾事覺成件事其實好合理
我睇falcon
winter soldier無愛
我覺得搞清楚,話佢雷聲大雨點小係單純就戲論戲嚟講,唔係因為唔中fans theory先咁話佢,我睇頭六集完全無上過討論區睇人ff,亦無留意啲宣傳講咩,覺得套劇好詭異懸疑好似煲緊啲咪勁嘢咁,同埋好有心機呼應番以前啲美劇,之後出埋fox qs將個劇力又推上多一層,,之後去到第7集黑妹沖入去同開始揭迷底就突然覺得成套嘢變到好普通,之後先上討論佢睇吓人點睇

就好似用10成心機去鋪排一個好普通既結局咁,好浪費
其實人地冇講到大話
只係話有重量級角色客串咋嘛 係我地自己FF多咗姐
第9集係咪已經係結局?
但係佢好似無用能力
就咁坐住左佢
如果出真實力閃銀應該一下就玩完
我估驚隊出埋blue marvel交都未到蜘蛛俠3代同堂
我都喺上一個post quote曬啲訪問人哋講嘅原文﹐根本冇講「重量級」亦冇用「cameo」﹐係講「avenger」。quote曬原文post埋片都要信啲三手四手五手嘢真係冇嘢講。

btw﹐只係澄清人哋好早confirm冇doctor strange登場﹐同埋冇講過重量級cameo﹐其他不在此限
要pin
有個係hk01同espire自己誇張報出黎
算啦﹐大家都抗疫疲勞﹐而且wandavision拍攝因為疫情比原本計劃簡化咗好多﹐所有嘢環環相扣一齊衰

大家嬲完就繼續追The Falcon and the Winter Soldier喇

不過我覺得paul 就算真係咁講都係冇問題 佢又唔係實牙實齒話係有dr strange或者其他人出現
咁樣又冇劇透又比fans期待下係答得幾好
但qs呢個真係唔得 咁樣呃人
佢係實牙實齒講咗冇doctor strange﹐啲人都係唔睇﹐要睇三四手報道呢樣真心無辜
所以樓上話佢講大話 我先覺得好問號
我以為佢今次嚟真,點知都係普普通通完咗佢
咁原本係點?
咁又無嬲,套嘢絕對唔係垃圾,不過覺得浪費咗之前咁有心機既鋪排遮
只係知一早firm 白幻係boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞