[選擇困難症]買唔買Kindle好(10)暨交流區

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
想問下kobo係咪都有翻譯英文功能?
想問下睇唔睇到網絡小說嗰啲?
比如我想睇病港或者講故台啲故,有無得匯入部機度睇?

利申諗住買kobo h20
Forma 個 power button 真是用到想打爆佢
邊個低能用個咁既power button
Paperwhite 定位高級過 Nia,要比較應該係 Nia Vs Kindle, PPW Vs Clara HD

既然你8成中文點解唔直接買 Kobo,兩成英文用 Amazon 轉 kepub 好過
建議 budget 許可嘅話,一律選擇 300ppi 嘅機
thank you, 我應該買kobo,揾緊有冇咩網站可以有多啲電子書資源下載嚟睇下,睇啱再買正版
可以
用 Calibre 將 ePub 轉 mobi 或 azw3
kindle ppw邊度買平
算唔算抵屌
請問點做?
而家Amazon出黎既ebook有咩kfx 要解上網睇好似好麻煩
新手求教香港點喺readmoo買書最抵?
未買閲讀器想格下價睇吓買書匯率點計
係香港買Mycard點數增值Readmoo犢幣最低, 匯率大約 1/4. 平過直接用信用卡俾錢
請問係咪官方買嘅英文書先有word wise用?
今日係書展試晒所有機。
簡單講如果個pdf 或ebook 本身係image 即唔係純文字,
咁要zoom in out 時, 試最貴果部都lag , 再推上推下睇更慢。
因為我買電腦書多, 多數都唔會係純文字, 所以個fonts size 用唔到既。

咁暫時真係冇部啱用。
橫轉直font就要打橫部機睇
用pocket send過部kobo度
頂佢。。係豐澤網買左kobo, 送果張100蚊書券,有效期到2021年6月30日囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞