[選擇困難症]買唔買Kindle好(10)暨交流區

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
mobi唔support
Kindle唔係用mobi架咩?
epub 做一次 convert 做 mobi 先,都係一次,一勞永逸。
不過可以唔轉,大部份人都唔想轉。
唸緊Mooink S好定pro好
本身有部kindle 都6”
想買部係床上睇
希望唔會咁易整爛
之前試過轉完 有啲位怪怪地咁
咁老實講,你經 Kobo 買既 epub dedrm 之後直接隊落去 boox 之類既野,
有時都係走走地位。

唔知佢地用乜野排版,可能跟 Kobo 掛?
其實我係想買開放式既多啲
Mooink有readmoo既平台係幾吸引 但係講到mooink咁易壞就有啲卻步
https://www.boox.com.hk/products/eink-android-ereader-nova3
想買7.8” 同用得mark下notes
文石算唔算最好?
我之前係好讀網 down epub 再轉mobi 就走左位
kobo eclipse 10.3"係咪有實體鍵
想買黎睇漫畫,但kobo d色水係咪淺色d?
7.8睇pdf
一頁要割幾多次先睇到
吓 咁咩file先support
Amazon自家出版既書
睇開心版漫畫同中文書多既係咪kindle入書最方便?
個mon得 6.8,睇pdf應該同玩鳩自己冇分別
想再問下z library dl左epub file 可以點放入ipad
想試下自己需唔需要買kindle
直接喺ipad dl落嚟開咪得
喺ipad dl 好慢就用左電腦dl用咩app開到epub file
ipad原生書籍app
原來得唔該晒
有冇漫畫網站
你放入cloud,再喺ipad app開咪得
英文書的話有library genesis
唔好講pdf,普通sync書同folder真係好難頂,所以pw會係我最後一部Kindle (當然其他方面係ok嘅)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞