[選擇困難症]買唔買Kindle好(10)暨交流區

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
好似登入 readmoo 個網可以射書入去,我機未到手試唔到
天火藏書係咪死左
無野了 自膠
account 任佢開
你應該show 佢fps / paypal 個名出來
Name: Zhang 一睇就認到
我跟住你上面個step嚟轉直排
結果變咗打橫啲字咁直排
想問下巴打個兩部機係點樣壞本身都想買
兩部都係同一個死因 個芒壞 佢起一條條 顯示唔到
好肯定我無跌過 無壓過 正常使用
有用佢官方個機殼添
我兩部都係長期放係袋跟身

我壞第一部個時google過
發現好多台灣人都有提過mooink個壞係好撚易壞 有個就咁放落書包 然後夜晚拎返出黎就壞咗

當時我仲好傻豬以為有得救
有影低sd去客服到問
添蛇放左⚡️🐍未
準備放埋kindle
叫牙亮出返本razer電子豬ok?
呢套咩漫畫
kobo係咪入門都建議買libra
用緊,好正。遲啲等新版forma出就買多部
介唔介意講多啲點正法
可能我對上嗰部係kindle keyboard. 升級感覺好良好

有實體掣,反應快,有光暗黃白光揀,字又幾清。又可以入字型入書。有pocket可以射啲網頁或者網絡小說落去
thx巴打原本想買Readmoo都係算了,學生哥唔太敢搏,睇中文書都係Kobo最好?巴打覺得睇漫畫用ereader睇好,定係用返ipad睇好?
之前有問過佢係咪新
佢話係 但諗一諗 新洗咩呢個價賣比你
最後自己amazon買
想請問香港有冇Kobo nia賣
原來兇宅有
Nia 係 212 ppi,雖然比初期既 Kindle 好,
但呢個年頭仲買返低 resolution ... 你肯定你只會睇文字?
漫畫用返ipad mini,同埋咁細個mon睇漫畫都未必啱
加上小弟第一次買呢類產品,平平地買部滿足基本需要再睇下點
暫時係睇啱,未決定買,聽日去門店試試毛再決定
如果有 ipad mini 黎睇漫畫會好好多。
齋睇字足夠啦,最緊要係覺得唔貴就 OK。
買咗Kobo nia,用咗一日
呢個價錢冇咩好挑剔
小弟第一次用呢類產品都好滿意
如果想推抗朋友用ereader,呢款機係一個唔錯嘅選擇
未試過睇漫畫,想買本多啦A夢嘅漫畫試下但書店冇賣遲啲再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞