[選擇困難症]買唔買Kindle好(10)暨交流區

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
其實你唔覺得eink係必須,不如買用番smartphone/ tablet
平台問題用calibre dedrm轉書
其實又唔係覺得唔係必須嘅,只係錢覺得同一部tab 差唔多價錢,功能又無咁多,就好似好唔抵咁
eink reader係貴在個mon
中英文書都有睇,諗緊買kindle定nia好
Amazon paperwhite 斷左貨好耐都字返貨,請問有冇其他地方可以買?
咁想問如果買kobo
有冇方法入到kindle 買既書?
用保護貼個屏幕會極輕微朦小小及反光
用保護殼部機會好重單手睇書耐會較累

利申 : oasis 3裸跑
就咁買左個磁石套一打開就著,個mon本身磨砂所以唔貼都得
用緊,唔錯
包機個位係硬膠好易爆角 軟膠好好多
如果係好讀/z library入書到kindle 度睇,係用epub 定pdf?驚8gb唔夠
MOBI/AZW3,kindle開唔出epub,亦唔識合睇pdf
請問邊度多英文小說 dl
Z library
想問下如果外國買kobo都係用到台灣/hk store買書?
Store買書係跟地址 可以自己亂填
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞