[選擇困難症]買唔買Kindle好(10)暨交流區

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
慣手勢不推
補推
好似唔見左條叉電線
請問巴絲paperwhite條線係咩插頭
Micro usb
你拎屋企個d試下先 一定差到電 但唔係條條都過到野
Pw4個mon係咁自己郁 跳嚟跳去 點算
mooink個mon超級容易壞 已經壞左兩部
依家訂左最新個部mooink S 等佢6月出貨
等緊6月尾出貨+1
唔係有得整? 同埋咁易壞點解仲買
利申 諗緊入手s
要寄返去台灣整 再加上我google過台灣D網友講話整返個mon既價錢都唔係平 所以就決定買過部新

因為我鐘意佢中文電子書量多 而且我睇開既作者同種類都齊全
唯有比多次機會佢
謝回覆
想問kobo forma同libra你地會簡邊部?
Elipsa
會唔會差電位入水啊 似touch mon壞喎
Anyway所有問題都建議restart先
(千其唔好按錯reset
之前post好似有巴打話forma個邊漏光? 唔多記得
都係睇想要嘅size決定la
拎出街我覺得libra夠
太大
Thx
Kindle Paperwhite 同Kobo Clara點簡好
中英文書都會睇 比例大約係7:3
追完post好似多啲人推Paperwhite
Kobo上面有我想睇既英文書而且書價都平過Amazon
冇睇漫畫需要唔洗大機
建議買有實體制ge oasis或者kobo libra,之前用部入門冇實體制kindle,轉左kobo libra有粒制撳個感覺爽勁多
英文書用libgen dl咪得
唔好意思有啲新手問題
主要睇中文書
但買左日版paperwhite 有冇影響?
Amazon acc應該開邊個地區?香港?
我部日版,買書用美金俾
請問最近有冇減價
水乜鬼貨吖
仲係俾幾十年前班老坑啲思想規範住
醒吓啦2022年都就到啦
你咪自己上amazon 度買” 水貨‘ 囉

https://www.buyandship.today/invite/6790123526/
集運送過嚟香港都係廿幾蚊hkd ,
香港人係咪咁犯賤鐘意出去揾邊間「水貨」「信得過」 俾錢人賺幫手交租俾大地主啫?!

低下層大部份都碌柒咁,難怪富者越富

你都戇撚鳩
你又知人地冇錢
大把中產貪方便去舖頭買

成個香港社會都係咁啦
淨係spin落去低下階層度你好有優越感咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞