[選擇困難症]買唔買Kindle好(10)暨交流區

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
想要10吋
正,等呢部
睇中咗oasis 唔知呢個時間買好唔好
驚會好快出新 oasis 2019都接近出咗兩年
但如果今年更新paperwhite 又應該唔會出oasis
好矛盾
收二手
其實而家兩部都幾好無咩特別迫切嘢好upgrade
純粹唔會正價買 oasis又成年先減一次
如果減價大約係咩價?
black friday 8gb國際版oasis $195
有冇用case
其實佢淡彩 只係好過冇但貴好多
等技術成熟應該平好多
技術成熟要等到2046
我會等Amazon出考慮
利申:對上部PW4 18年先買
本身有部oasis 3, 剛剛訂咗部mooink s,因為台幣4999但送2000折扣卷(500減100)

但買完發覺文石部nova3 好似都唔錯,應唔應該拎到部機之後賣走轉文石呢
文石支那牌子
有冇巴打有興趣收kindle paperwhite 4?
9成新
一定等特價先買,平好多
下次大約幾時特價 然後又差唔多出新款
我記得上次係BF,平左好多
我都想訂mooink 新機 但750運費好甘(約港幣210)
我今日正式退咗錢,買咗nova3, 友和行貨,2798送原廠保護套,現金再平3%

冇後悔,愉快使用中
想問吓如果係英國買kobo 可唔可以用香港account入,同睇中文書
因為多數都係睇繁體字書多
諗緊Clara HD 定Forma好
Standard Ebooks 為愛書人重製的英文名著電子書,免費下載到各電子書服務
https://www.playpcesor.com/2021/01/standard-ebooks.html

https://standardebooks.org/ebooks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞