買電視機 / 換電視機 集中討論區 (35)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有時彩數問題姐, 好似我咁冇用SOUNDBAR可能壞左HDMI都唔知道
我一直等緊SONY今年出唔出旗艦SOUNDBAR先買~

不過我都續左保, 幾百蚊多個安心
佢地有NB架, 同埋原廠架, 不過佢話原廠架好少人用, 因為貴同埋唔係部部都用到, 例如NO GAP WALL MOUNT要鬼特定型號電視先可以用

巴打可以去以下網睇下有冇啱, 再WHATSAPP問下盛澤, 唔洗怕麻煩的
https://www.nbwallmount.com/
咁即係同買大細冇分別
thanks
呢度好多巴打買水貨都係咁既心態去搏, 不過如果同盛澤買, 有事都可能幫到手, 買水貨就係要低價買搏佢用3-4年唔壞就賺左, 如果要安心既就買行貨, 行貨最值錢唔係電視本身, 係保養.
巴打買左邊款靚機吖?
巴打你係外國買仲要睇埋電壓啱唔啱香港用
巴打想買邊個國家電視水貨?
問過佢係話用NB, 呢個牌子無乜問題?
冇問題, NB架都幾出名~
見呢度啲巴打都係用B+H 我又入去睇下 咁岩見到X950好抵屌
B+H=即係咩, 想見識下~
其實係B&H = B&H Photo Video US水貨
55A90J USD 2,999.99
65A90J USD 3,999.99
... 無大陸水貨問題
... hmmm
呢個價可能用香港行貨差不多~
之前B&H會用速遞公司直送香港,有爛包換,
而家禁運香港, 要自己搵集運冇保障
thanks巴打
巴打想買咩電視?
聽你講買55Q70T
得? 大陸水都28k
但我見佢又計我200USD SHIPPING
又聽我講? 我都唔記得了~
不過Q70T都係性價比王者~
戴番頭盔先~
大陸水+$5000差不多啦~
最後都係揀左55Q70T 因為去過豐澤睇唔出同Q80T X90H既分別
我就係google完都唔明粒新U係唔係好大分別?
因為屋企唔大,50吋頂盡了
另外見上面有巴打話百x匯10000有找有coupon點解我見唔到有😭😭😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞