買電視機 / 換電視機 集中討論區 (35)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係咪你電話連接左電視?
可能連接左就會顯示,呢個我唔肯定
請問有咩32吋智能電視介紹
LG 32LM6300
可以整走佢嘅
不過好似每次都要咁做
出現嗰時㩒home再入設定就會消失
唔要LG 有冇其他選擇
去pana shop睇過智能電視都係40吋以上
謝謝用家幫忙~
一用airplay就好似跳咗去標準mode
我就入去設定,就自動變翻電影mode同埋個跨裝置觀看功能就會消失
SAMSUNG UA32T5300
$3800
買水貨先會咁?
YES
Samsung 咁平嘅
應該唔關事, 行貨都應該一樣~
FULL HD
step巴
新手入門有冇soundbar 好介紹?
訂左55吋Q80T了
SAMSUNG HW-Q60T
$2000 水貨
$2980 行貨
可以另外加SWA-8500S後置無線喇叭 $890

SAMSUNG HW-Q70T
$3800 行貨蘇零
可以另外加SWA-9000S後置無線喇叭 $890

以上2者都可以配合Q80T電視用Q-SYMPHONY功能
兩者分別:
HW-Q60T只支援Dolby Digital, DTS, DTS Virtual X
HW-Q70T可以支援Dolby Atmos, 同其他高清格式解碼播放

9成巴打入SAMSUNG SOUNDBAR都係買HW-Q70T, 因支援格式多
如果唔想要SUBWOOFER, 可以選DENON DHT-S216 ($2030 行貨)
如果BUDGET有限都可以選擇YAMAHA YAS-209 (特價$2380行貨)
想問samsung 用有線app好細聲有冇得較?
https://www.sharp-home.com.hk/tc/model/1215-2t-c32bg1x

SHARP 32" Android tv
衰衰地都仲叫掛名日牌

排除支那品牌,而家細吋數係無咩選擇
大牌罪大 L豬 三叔個啲好撚狗feel
呢部得HD咋1366*768點睇

我都有查過呢部
無睇spec

吓?FULL HD都無?咁執柒左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞