買電視機 / 換電視機 集中討論區 (32)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今晚搞下佢,唔該ching
唔知80t/95t ram會唔會多d
LG CX都pat屎?
追左幾個post 發現樓豬真係好好態度
有問必答,仲要有圖解
LG CX OK
應該一樣
謝謝你
間中清下都好既,不過系統應該識自己清
使用稍微沾濕的超細纖維布擦拭螢幕,再利用乾的軟布立即擦乾。 清潔時,切勿用力壓下螢幕,以免造成顯示的部份損壞。 切勿使用玻璃清潔劑、清潔皂等任何清潔劑進行LCD 螢幕的清潔工作。 切勿使用紙巾等紙類產品擦拭螢幕,以免刮傷螢幕表面。
如果唔需要4K 120HZ係咪SONY A9S好d?
LG CX有得降台徽亮度好吸引
其實Sony都有自動降台徽亮度功能

巴打要48"可以選A9S,我覺得Sony調色同埋影像處理比LG好
交易完成,買方係兩位年青有為又爽快嘅 couple,希望佢地用得愉快。

樓主無私分享,感謝!
我有幫你跟架,Mark低左每次開新post置頂埋

巴打準備入55X9500H?
今朝有其他巴打見到有興趣我即時比你TG佢地聯絡,TG好重要,因為連登冇PM功能,post一完左就通知唔到你,所以我mark低TG就可以等有興趣買既巴打可以聯絡你
我睇到你呢幾個 post 都有頂置,非常感激!請問宜家 55x9500H 宜家邊度入最優惠呢?
大鋪啦,再唔係AVlife,多商場回贈又可以用信用卡贈回贈,買完又可以去Sony度拎$800超市卷
唔等新款?
聽日去睇下邊度買,希望過年前可以收貨兼安裝埋
有咩新款
Sony今年冇48" OLED新款出
色域唔知幾時先提升到
而家得70%REC.2020
其實有97% DCI-P3都好夠做啦,70% BT.2020都已經覆蓋了大部份常用顏色,其餘只係D螢光色未有覆蓋
HDR10/DV 都係用REC.2020
怕好快唔夠用
睇下今年有冇提升囉,不過48"未必有新Panel用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞