買電視機 / 換電視機 集中討論區 (32)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
恭喜巴打
見報導話Samasung今年會推新手機app for cal 機 叫EZ cal 咁係咪可以自己去cal?
如果掛牆,soundbar 放喺電視正上方會唔會好啲
因為同一垂直位置,驚如果放下面,hw q70t兩個天空喇叭會射落部電視,Atmos反射唔到落我度
唔會
有冇人唔打機仲諗住入 sony a9g
想問問你地Q80T有冇試過睇電視 畫面停咗 但係聲就繼續有? 可以點解決呢個問題
係咪接收問題? 有天線有冇鬆?
插好左天線啦 就係唔知點解個畫面時不時會停左

而家開netflix 都冇反應 點樣可以soft reset 部電視呢?
我仲考慮緊到底買sony 9000h好定q70t好,因為就算我打ps5,部9000h都好似發揮唔到佢最大功效,相反q70t就平小小,我主力都係睇劇睇波,所以q70t好似真係啱我d

好衰唔衰d 65吋d價錢全部都高一級,煩死
Sony 55X9500H
想問 有冇邊隻可移動電視架啱用
點解X9000H會發揮唔到? 55X9000H打PS5應該冇問題
睇劇睇波, X9000H應該都好過Q70T
裝完

攰撚死
有冇成品睇下~
我係買65吋

頭先爬文見到你地話就算買9000h打ps5都行唔到佢最大功能,諗緊買住q70t用返幾年先再換
其實師兄你覺得有冇需要HDMI 2.1 ?如果用PS5打機其實係咪HDMI 2.0其實都足夠?又有多啲選擇

花多眼亂好難揀
巴打現在情況點?
自己鑽囉~
想問32吋有冇咩推介?
Samsung T5300 可以嗎?見今年都冇出咩新32吋機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞