買電視機 / 換電視機 集中討論區 (32)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
多謝支持
覆返上個po位巴打問邊個商場抵,德福就回多$200券,但見你買49X9500H,百記12280,超市coupon 好似得800,hsbc回贈買夠$10000再加手機支付先回720,仲有啲贈品嘅,好似去細鋪買抵啲,睇返報價都唔洗$10000。
想問點解網上見到D人教 LG CX 禁1113111入到校色menu
但我跟足晒步驟都入唔到
跟足晒 版本都一樣
停留起第一個選項picture mode
再禁 1 1 1 3 1 1 1,無論快禁 慢禁 正常禁都冇反應
雖然入唔到都冇咩野 ,但好想入
睇左個圈 想買sony 8500+denon 216 咁配法有無咩問題
49X8500H+S216? 應該沒有問題
繼續留名學野,今次抽唔中ps5
個組合聽成點? 打住PS4先囉, PS5都冇GAME
我想打COD呀
正呀,日日睇Netflix ,電腦都好少用
追咗幾個post睇咗好多意見,特別係step巴
最後買咗50TU8000 + HW Q70T sound bar
枝bar差唔多貴過部電視加埋埋單差唔多九千蚊
希望值得!
有冇買埋後置SWA9000S呀?
你係$4800買50TU8000果位嘛
影音嘛, 影像同音響都重要既
電視幾時裝機吖? 恭喜巴打~
係 見平
本身諗咗好耐都係Sony
不過如果要Va panel Sony 最平都要成8000
依家$4500差咗差唔多成倍

希望部TU8000唔會太廢,浪費咗枝Q70T
TU8000都好多巴打用, 唔會廢啦
VA PANEL黑位同對比度真係出色好多架
無買後置住。。。
研究唔到啲位應該要點擺要放多三舊野
梳化頂有冇位?
係 9000h+s216呢
聽住先啦~
55X9000H+S216?
點解唔加少少上55Q95T or 55X9500H吖?
最想都係q95+s216 耐何budget已經加左好多
OK, 不過Q95T都唔應該配S216, 應該用埋SAMSUNG SOUNDBAR開埋Q-SYMPHONY
不過55X9000H都OK啦~
*** soundbar邊隻岩q95T 有限budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞