買電視機 / 換電視機 集中討論區 (30)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
怕你原本會用左BT.709
咁OK啦, SDR一定係BT.709
咁應該原本先正確
我係Q70T 暫時得fifa 有呢個問題
有冇人試埋其他有行到HDR 的game
試曬 係得fifa先有依個問題
我已經拎ps5黎試
咁應該EA 同 Samsung 不和
但玩ea其他game又好正常
Apex bf2嗰啲又無事
行過成人生活問價,話下個月頭有優惠。但廠coupon 禮品 promo做到1月31。可以先開單,下個月先俾錢。食晒兩家茶禮。堅定流?聽到我15 16,有無巴打試過?計返平細鋪好多下
另外發現星期六日去大鋪問似乎平啲同多啲promo
43q60t好似無貨?
剛剛問左, HD Life 高清生活有43Q60T現貨, 送貨+100, 貨到現金便可
WHATSAPP
https://api.whatsapp.com/send?phone=85263868859&fbclid=IwAR2NFqAOgBRqm3ADyF_OgcVLL5YsUWjdwBqDjcEQBrGAK5tzbGogyHklFfM
問左AVOUTLET 43Q60T都明天到貨, 巴打可以搵佢
問緊 唔該 avoutlet又話無貨 一個鐘前問
會唔會下個月開始要開始清2020款
樓主想請問新果款Sony XR X95J 同X9500H比邊款好d?

2021款開始嚟喇
真係唔知, 上年呢個時間我未係呢度~
咁一定X95J好D啦, 不過65"起喎, 應該唔會有50", 55"都未必有
啱啱再睇真啲,Mini Led可以去到2級能源標籤
都真係用少好多電
SAMSUNG QN85A, QN90 4K MINI LED背光旗艦
SAMSUNG LS03 4K THE FRAME
SAMSUNG Q70A, Q80A 4K 中高階, 高階 取代 Q70T, Q80T
SAMSUNG AU8000, AU9000 4K 入門, 中階 取代 TU8500, TU8000
D資料邊度有得睇?
即係三星mini led 得2款?
QN85 QN90 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞