買電視機 / 換電視機 集中討論區 (30)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
巴打你個電視盒子駁電視出聲問題解決左未?
想問吓收貨有咩要注意同試?因為得屋企人係度收,未必識。
尋日avlife買,19600
收左貨無野需要自己試
等原廠師傅上黎裝機就得,裝完會同你試同教你點用
55X9500H? 收左貨之後等SONY師傅上門先開箱裝機, 唔好自己開箱
SONY有冇打電話比你?
裝好後都係睇畫面有冇死點之類.
唔該巴打
係呀55X9500H,sony無打過俾我,買嗰時話應該上晝會送到,晏晝有師傅上嚟裝機。
咁就ok啦
掛牆定座檯呀?
掛牆既話裝返隻原廠架穩陣,始終機價過左10K,當買保險

利申 原廠掛牆架打手
坐檯,屋企有啲擺位可能會轉就決定唔整掛牆住。

聽晚放工返去試機希望順利,有啲setting嘢到時再上嚟請教各位巴打
呢句真 本身都係想買60/70t sound bar
出去試完900T 應該走唔甩
q70t 拎ps4 and ps5 play fifa無殘
Q80t試吓update version
今晚收工返到去先睇,希望解決埋佢
q80t一開頭咩都冇set有殘影
之後跟youtube set解決咗
巴打可以share條link嗎?
各位Ching電視係大鋪買定細鋪?
細鋪有冇邊間信譽好啲?
ching,我想問下LG CX/GX 有冇水貨賣,價錢平唔平?
要睇片畫面順D, 黑位差, 對比度低 - 43X8500H

要黑位好,對比度高 - 43Q60T
細鋪推薦AV Outlet / Compumark / HDlife
LG 55" OLED TV CX OLED55CXPCA 水
$12600
LG 65" OLED TV CX OLED65CXPCA 水
$22100

比平貨平幾千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞