[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
pixel4用家,我無事喎好正常
我用pixel 4英水,用咗一年後mon離殼換過一次
其實Google算唔話得
我聯絡咗Google,因為英國有保免費換機
基本上係
Google寄新機去英國地址,我朋友轉寄畀我,我過資料換機,寄返畀英國朋友,朋友寄去Google
其中Google寄英國來回都係包DHL郵費,仲可以約上門收貨
我落換機order後兩日內就寄到我朋友屋企
成個過程用咗我兩個禮拜
人地重視消費者權益同service
新google home product會有soli
但我想買美版,因為我英國冇朋友
有,我照一般an機咁接,揀咗檔案傳輸

第一次插成功安裝驅動程式,
但係電腦冇出任何嘢
已經對個speaker冇乜期望
想知講電話清唔清楚其實?
清楚 但播歌睇片你當得下巴一個喇叭
硬件上本質唔同,震動玻璃同震動喇叭薄膜根本係兩樣野,可以有咩期望

正路咁set,但電腦有裝嘢,冇出嘢
set做由連接裝置控制
原來個自動光暗同自動旋轉真係有問題 無啦啦個mon會勁暗 同有時轉唔到個mon 原來係有bug
佢如果改善到兩邊個聲, 可以平衡少少都已經好好
咁將下面果個 tune 到同上面果個一樣咁閪, 應該會容易過搞上面果個 ...

點算
咪換線lo 有咩點算
原廠線:電腦電話冇反應,叉到電

雜牌線:電話有反應,電腦出唔到儲存裝置drive
電腦咁多USB port 個個都試下先
手機都reset

冇晒辦法
真係搞唔掂
就經Google Drive 過資料lor
叉到電但冇上面options比你揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞