[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
加返scrolling screenshot就得了
想問吓各位ching知唔知邊度有得換Pixel 3XL嘅電池?
有部Pixel 3XL過咗保,而家嚿電發脹
仲有個比iphone偷橋嘅back tap
無知idog又以爲係apple發明

我知可以down app做到back tap功能唔洗同我講
邊個announce咗先就係邊個嘅
遲出過apple/中共垃圾廠就係抄
使唔使update 前雙WIPE咗先?

減價前買了黑色
個天又玩我
哇 都成USD 40
不過巴打部4a5G諗住長揸手?定做過渡?
睇黎下部pixel都幾大機會用S888
岩岩睇完隔離samsung post..唔知係機問題定cpu問題 又熱 開photo又慢 好誇張
google用都好大機會降頻等部機冇咁嘅情況,s888嘅問題一個唔小心就會同當年lg一樣
説好的自家CPU呢
Pixel 3a XL I am Ready I am Ready
長揸
唯一一部
pixel 好似唔太岩畀老母用
冇保養到時又煩親自己
分分鐘唔用flagship cpu 啦
今日叫assistant play some music on Spotify
佢淨係開Spotify唔play
買左隻 Pixel Buds, 然後更新唔到,版本296
最死係放喺個盒度有聲,然後拎出嚟係即刻斷線
想擺去更新有更新唔到點算好
買多左部 pixel 4a barely blue
有興趣可以tg我
https://t.me/donaldduckkk
英馬p5 黑色返左貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞