[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
香港捨得出行貨未
好野黎喎
共產黨唔滅亡你都唔洗諗
特別係佢地破解唔到Pixel, 更加唔會比你賣
手感我覺得3好好多 5肥仔左 個背又滑 無咁好揸 反而個mon無任何開孔 個感覺幾得意 喇叭都無3咁好
被迫

你估用緊 iphone 咩
https://github.com/kdrag0n/safetynet-fix
早排Google郁過個SN 依家要用呢個magisk module先可以pass返 同埋P5可以唔洗再用替換P3指紋去pass SN個module
thanks 巴打 即刻過返safetynet
Pixel5 排16
耐用程度點計?
相片又點計?味精多少?
嗰個樣本編號嚟架,正確嚟講係睇最尾嗰行,第二高分
用得開心咪得
測試由多國消費者組織合作,國際消費者研究及試驗組織負責統籌,樣本主要於歐洲購買,包括香港有售的11款5G智能手機及4款4G智能手機,售價3,999元至19,888元。 測試在歐洲實驗室進行,項目包括電池表現、照片及影片功能、耐用程度、音樂功能、屏幕質素、手機表現等。

測試模擬樣本在不同情況下拍攝,例如模擬日光及較暗環境、使用放大功能等,5款獲4星高評分。

我諗無計味唔味精啦
計功能?唔怪之得三叔咁高分,最L多垃圾
應該係喇
我覺得應該唔扮既話可以係magisk到還原boot.img去ota 會方便好多 等下個月ota我試下先
到時ota只要係magisk boot.img》ota》再係magisk揀安裝(after ota)》reboot就ok
https://sspai.com/post/53075
殘體慎入
我之前P3就係用呢個方法升級 果陣P3唔洗替換其他機既指紋 唔知係咪因為咁所以可以咁做 但P5就唔得
其實pixel 5唔差嘅
最大問題係無港行

google啲營銷策略真係好奇怪
都唔講香港
臺灣有Pixel賣但係又唔賣Pixel Buds
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞