[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
pixel系列獲點名稱讚有資訊安全保障,應該之後會多左人買
建議唔好用住 拿拿淋換電
如果好快無電好快叉滿
粒電應該好漲
signal 支援notification bubble
係咪我個signal唔同啲
點解咁撚食電
Whatsapp我可以用兩個幾鐘先12 13%電
signal用一個鐘已經9%
有冇啲咩要set
仲諗緊買4a定5好
而家先收部 4xl 64會唔會好傻仔 2.8k
原本想要4a 但又好似好多qc問題出現
同埋 4xl 同4a 個影相差得遠唔遠?
我睇自己app用電兩隻差唔多喎
諗諗下就會見到下一部pixel嘅leak
下部啦
4a同5體驗應該差唔多 反正都係打唔到機
pixel 5
除咗槍game同埋need for speed呢啲game可能會跌少少fps外
其他game完全冇問題
玩手機lol全開穩定60fps
水貨有冇方法開volte
root
咁我轉個合適啲嘅講法,
係一部性能有限嘅機
只係唔想佢期待打機表現會好好
差在個90hz mon
我由P3轉P5 cpu唔覺得有降級到 但電就襟用左好多 之前1日叉1-2次 依家1日1次就得 不過我自己就唔打機 就算打都係d好輕量既game
4a5G or 5 la..
4a 雖然平, 但好似成日見有問題咁
合適啲嘅講法就係人講你就講
見到唔係8字頭u就當打唔到機
上網睇多d評測片啦
人人用法唔同,你中意打機好快就試到佢唔夠用
當然我講法係唔好 無意冒犯
p3好正 手感重量喇叭震動全部一流
可惜電量同ram真係差小小 個mon暗咗啲
唔係我都唔會換p5
啱啱被迫update 咗廿幾MB android 11 個安全性更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞