[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
白色應該得us
抵屌喔
岩岩入手 pixel4 有咩app必 down
Google photo
google photo 一早就有啦~
想問下

仲用緊pixel 2,啱啱閂車門個陣唔小心夾爆mon,speaker壞埋

有啲心思思想買返部初代返嚟用住先,貪佢有無限backup原始畫質相,會唔會好不智

平時都係上下連登ig,影下相咁
買3a好過啦
初代係咪都限定pixel影的先有無限原圖?

其他圖就唔得?
呢一刻仲係任何機經Pixel OG upload original 唔計容量,但6月1號起就唔俾,只能夠用Pixel OG影嘅先可以唔計容量upload original
佢唔係expect我會用og pixel影相影一世下話
G drive今年都cut咗唔少福利啦
隔離post都有講過話大學account都唔再俾無限storage
g還g啦
又要比得og pixel永久無限original
姐係預咗比人做server 或者用og用一世㗎啦
而家又要cut咗做only shot on og先有original
究竟佢地諗乜鳩
請問4A 5G保護貼有冇介紹?
你去多謝下長期濫用果班友
大學account都唔再俾無限storage

之前俾左無限,有冇cut?
4a 5g除左街鋪邊度仲有得賣
美亞無sold by amazon 英亞又唔送香港
唔直送咪集運 或者香港d網店買
google drive先係cut得咁急應該係之前wfh嗰段時間個usage boost左好多啲相就乜柒都放上去,垃圾相都照backup埋
英唔係直送咩 係佢唔出貨姐

卡喺到一日 係咪想cut我單
每次見到舖頭有賣pixel都好似發現寶藏咁
drive應該plan左好耐,我覺得由gsuite加價開始已經計好晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞