[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
我係咁,wechat完全收唔到,唔知點算
過左關就收到
係今日先入唔到
重新洗機後終於搞掂咗whatsapp(有返相但無咗換機中間10日紀錄LOL)
同Google photos以上問題(無wifi唔郁, 最底無舊相)
通話中上唔到網都好似KO咗
但又察覺有D小毛病, 好似用whatsapp相機影相到去send嗰位要Load成4,5秒(reboot咗好D, 2,3秒)
wechat話send驗證碼俾我都係搞唔掂

同借問聲而家想auto call record應該DL邊個app?
某幾個食屎狗客用
whatsapp嗰個係whatsapp問題用其他app冇咁嘅問題
驗證碼嗰度係剩係wechat收唔到?但msg係電訊商嘅事部電話應該唔關事架喎

call recording我唔sure睇下其他巴打有冇咩推介比你

同埋whatsapp嗰度估計係換機時個backup炒左所以我換機永遠都係喺whatsapp㩒完再喺新機restore online個backup
https://9to5google.com/2020/04/24/google-phone-call-recording-details/

你可以睇下原生有冇喎,但唔係auto
想問下咁多位買咗Pixel 5嘅巴絲
暫時有冇遇過啲咩嚴重嘅問題令到部機用唔到?因為前排見一位巴打買咗部4A之後touch screen出現問題,Pixel得水貨冇得整,而小弟手風差成日壞機,所以想問清楚再決定買唔買
蘋果動直接開link永遠要login第二次先入到
去setting度 clear cache 試吓
me too
我調你老母咩 iphone台呀呢度
wechat搞掂了
頭先telegram要禁2次驗證碼先收到
屌,傾緊電話嗰陣真係上唔到網
pixel 5有冇mon貼推薦
我部機一買返黎無耐壞音量掣同fp要換
睇手神啦
我最早買4A果批成日
部野成日比我拿入去沖涼睇片都冇事冇幹
買左英水P5 好彩暫時無病無痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞