[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
巴打用邊間集運?
想入手4a
佢過機會充電問題真係要改進。有諗過唔知用hub 得唔得,但廢事試

當然好似iphone 咁有wifi 過機就最好
pixel 升咗An11後用手勢,打機full screen時有條大黑bottom bar,用咗好多方法都搞唔掂
bug
4a 4g fingerprint sensor 好似壞壞地可以點算,有冇人有經驗寄去美國整?
有magisk module可以整到無左底條bar
sor 我想指唔root既話,搵咗好多方法都搞唔掂
你死啦,講 iphone 壞話,你一定係無用itunes backup and restore啦
出番桌面再入番個app就會冇左 好似係

終於到手喇試左陣都唔錯
正路都係office用多 所以隔音又唔係最大考慮 但connection話咩3間房應該係外國啲木屋香港啲石屎牆厚啲都斷

不過聲真係幾好 人聲幾正 剩係youtube聽eason首是但求其愛都好正 應該用黎聽lossless會仲正
靚係幾靚
但唔鍾意用硬殼
差一次電可以用幾耐到?
未試 但你講粒野差一次電定成舊
唔會掛佢有話pixel buds會每個月都有update咩
有冇出街試過?
未呀 可以試下嘅 但平時應該都唔會成日喺街用
我個對一行出街就斷到嚇死人
而家都冇fix?
睇過reddit啲人嘅comment,估計有部份應該有hardware問題,但大部份都話個software update fix到,唔知係咪又係頭水有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞