[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
邊度?
就係搽完先unlock唔到
我部pixel4a買左三個禮拜左右 但個mon就壞咗我向US Amazon要求refund 但係佢一定要我用返美國地址先可以寄到俾佢 即係buyandship嗰個 香港UPS寄唔到返去Amazon有冇巴打可以教我點做
咁唔好搽
4a 5g係香港係咪除左5g其他功能都冇影響??
monthly patch
不過真心pixel接收電話訊號方面係強過其他品牌
我以前喺屋企收LTE都只係頂窿3格
而家係full
pixel 4a qc係咪好差?想買
搵返集運幫手寄得唔得
有無朋友 先寄俾佢 佢幫你return
wifi都好似係
5ghz wifi係屋企好多位都收得唔好
但4a幾乎冇死位
佢依家可以俾我由香港直接寄過去 但係運費要自己俾 不過唔係間間速遞都寄到 UPS, FedEx都需要提供pi number 但係Google又俾唔到我得返DHL可以揀 得佢唔需要提供pi number 不過有少少貴 有冇巴打有其他速遞選擇
pi number係咩 同埋dhl要幾錢
pi number好似係指package instruction number 我問過Amazon同Google既customer service 佢地都答唔到
dhl大概hkd600 但係仲未計美國既税
郵局空郵寄唔寄到 600蚊都幾貴 d稅要幾錢
pi no.要黎做咩 唔係好明
郵局我冇問到 等我聽日問下先 但最麻煩係Amazon要我喺二月之前寄到俾佢
我都唔知道d税要幾錢
pi number好似係代表電話裏面嗰粒鋰電池嘅型號 由於我係個人寄去公司 速遞公司應該只可以運某啲型號 如果個人寄去個人 好似唔會咁麻煩
我覺得google既qc係比其他牌子差 但我覺得佢係幾好用
嘩。。。台水咁貴既
11990 twd
4a 5g係咪一定要用magisk hide props先過到safetynet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞