[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
應該係死左個sensor
琴日訓醒就彈出 fingerprint hardware not available, d 指紋相關既設定全部唔見哂
試過factory reset同 flash 舊少少既factory image , 都係唔得
咁快
早幾日出咗張Clum eSim比部 4a用,正常冇問題。

沉日諗住試下用部Pixel 2XL, 去到揀download esim 就出error message。
我見Reddit 都有人講呢個問題,有啲人話個Sim Manager App 要clear data 同update到最新。我兩樣都做齊都係唔得。
前幾年試過用Google Fi esim, 冇問題。

有封條
三禾好似唔見有封條
依家係咪建議等5a唔買4a?
rap
我都想知
Pixel係咪仲係用唔到volte同vowifi
用唔到
其實呢兩樣係咪都好少用到
要個台開 先有
4a上年8月公佈,你哋仲要等多半年
上年應該covid19先遲左
冇呢兩樣就只可以用3G講電話,暫時仲ok,遲D難講
我指嘅係用到嘅native scrolling screenshot
唔會啦
5a而家都冇乜消息

Pixel機最冇秘密可言,連之前5/4a5g個發佈會都可以提早流出
大家都係amazon買機定電話鋪?
最近有興趣想入手一部
我覺得係睇價錢,邊度平買邊部
pixel 5 用家有無發現個機背唔平?
我果部鏡頭個角, 對角同另外兩隻角唔平
sold by amazon就唔會被開, 街舖有啲會開咗盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞