[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
pixel stand 唔支援5仔快差真係好反智
究竟5仔無線差電個接觸位係邊 一時就好快 一時就好慢
睇拆機片咪知 ...
係咪15W先快充到
The Pixel 5 supports Qi wireless charging as well, with fast-charge speeds of up to 12W

10W同12W其實係咪都係慢
如果係咁買啲靚啲嘅charging pad會開心啲
通訊錄個search 真係好垃圾
我個個都係15w..但好似成日都擺唔正 差得有d慢
熱唔熱
nexus 5 年代用無線差一陣都熱到hihi, 跟住都係頂唔順用返線慢慢差
想問 pixel buds係唔係隔音好差。。。同埋個 mic 通話 質素點,上網見 d人講到好好
office用黎話又還好,但出街就應該點都會有外面嘅聲,睇你邊度用多啦
mic嗰啲我未試到試完再報告
所以諗住買stand好過pad
因為有兩個coil
美版P5係咪用唔到香港嘅esim?
我部4a叉電又出問題
原裝牛+線叉唔到
部機識得顯示'正在快速充電'但係個percentage唔曉郁,又冇正常嗰種發熱似真係叉唔到
呢個情況間歇出現,由新買返嚟開始就有
有冇高人指點,有冇可能係software問題
Gcam 8.1.200 出咗了
換線試下,我老婆部三星之前都係咁,換週條線正常番
應該唔關牛同線事,因為其他電器都叉到
但部4a用其他線/牛/尿袋係叉唔撚到
本身用開Samsung
冇乜留意 pixel
但s21唔吸引 有啲想轉會
有冇師兄知道pixel 通常咩時候出新機
s21 得金屬黑色吸引之外,其他都還好
9月底
3a用到,5就唔肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞