[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
想買pixel 4A/5, 仲心大心細緊amazon 集運定香港買水貨
好驚寄到過黎又有問題
香港買水貨啦 都係貴少少姐
部pixel 3舊電倒水到
想trade in邊度會收
香港水貨有問題都冇咩保障
買pixel就預左要承擔呢個風險
其實我唔係計較價錢,係驚香港好多水貨鋪係黑店
上次有間想賣AT&T locked版比我
其實係有啲app關左backup功能
個啲係唔搬得
今日終於得閒搞,比想像中好,插線屎忽對屎忽,30gb左右野四個幾字過完,得幾個自已apk裝無同我裝番,其他system setting, desktop 擺位完美搬遷,app data 除左messengers同銀行要手動set同restore外,好多搬完都已登入埋同齊番資料,另外有啲就要手動登入過不過Google有幫save account login password問題不大,整體感覺比估計好
我都係
只可以用到幾粒鐘
之後就會1秒1%到熜
要長期戴尿袋
過幾日換電再睇下仲有冇問題
想問messenger係咪唔可以set啲通知靜音? 淨係得最多24小時?

Google再唔追下硬件等比人爬頭
實測Astro mode 12pro都影唔到p5咁多星

市區12點
勁好J
今代賣點係大電
同埋最後一代免費storage
所以呢個po都唔知有幾多idog
iPhone過資料我岩岩先幫老母搞完12pro
咩都無晒
講緊pixel line
唔摺都偷笑
影完相右下角冇啦啦冇得share whatsapp
點做到 我由7過去12pro都無問題
same 不過算啦,有signal
按實app icon 㨂應用程式資料,通知,靜音
舊機唔洗,新機跟佢step 做ok
領域lo
美馬買咗鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞