[親生仔] Google Pixel 討論區 (57) True flagship Pixel in March?

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
唔係,係因為lockdown冇人做嘢
我之前英森買都係咁
慳返£100鎊
爽YY
想問下邊到仲有冇得買google pixel 4a barely blue?
pixel3 冇啦啦 fingerprint hardware not available
是否玩完
咁你等幾耐先出貨
我部pixel 2xl 用左兩年幾用到廢廢地
大家覺得pixel5值唔值得換
我個人覺得冇咩驚喜
定係等下一部甚至轉會去iPhone
2xl咁舊 我覺得幾值得換 90hz mon 核電U+大電 又有8gb ram 多2xl一倍 呢d係我由3換5既理由
好似都兩個禮拜左右
再睇返android 12啲圖,有啲似fuchsia,唔知係咪比user習慣下啲新layout,因為好似用左幾年嘅material design都轉新嘅material next design
google store

本身有部但幾日前賣左
因屋企人人轉投apple
其實我唔get iphone 有咩好用
淨係個system 穩定d
但係用得耐好悶
簡單 唔駛用腦

我自己 雙修 pixel +iphone
google store 係咪要美國地址先買到?
iphone 打機順暢d , 就算舊幾代機都仲keep 到順, 身邊個個iphone 過相直接airdrop.
想買部機裝安心出行
買3a定4a好?
3a係咪就快冇更新?
我想買部好似 palm phone 咁細嘅機裝 安心出行

有無咩好介紹
palm phone

但 palm phone 有 d 貴
google palm phone alternative但你預好多都係大陸公司
我有google 到
就係無乜choice

睇中小米 qin 2 pro
個外形同size 都100 分
但係大陸機
jelly phone 不過都係大陸
近乎全部都係
新嗰部palm phone都係tcl買左嘅貼牌機我都係之前買左先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞