又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
呢個真連登仔真係好撚多井底之蛙
成日話外國外國好
但係永遠唔會諗佢哋嘅唔好
仲包裝到佢哋嘅唔好為好
然後再攞香港個情況去打圓場
不過點講佢都唔撚化
冇計,人又唔夠人哋多,又身處異地,其實幾撚慘,試過就會明
你呢個account 本身就係分身
完全冇留言記錄
https://www.chortle.co.uk/news/2020/11/03/47227/nigel_ng_punched_in_racist_attack

https://www.youtube.com/watch?v=bzASJFpJeks

是但搵下都搵到外國無啦啦俾人打/歧視的新聞啦,暗網仔仲要係加拿大出世係 toronto 呢啲多 asian 的城市,懷疑上邊條友有冇出過國
D on9仔一邊比人歧視一邊屌其他人係左膠
連登仔以為講我係香港人就唔會被人歧視
事實係人地理9你 話之你日本人都照屌你啦
直頭一拳車埋去喎,黃種人真係賤過狗,衰過力架
無啦啦挑乜撚嘢機
如果你夠打,打返佢地成本都好低
我唔鍾意開Post
最後個抱抱, 令人諗起, hug me, i am virus
做人反轉豬肚想問有乜嘢意思
行出行入你好我好咪算
嗰啲歧視係真係樣都唔做先要打擊
你意思係去旅行承受呢個風險玩野?
邊個敢? 你香港俾人打好多人都驚唔敢還手驚被人告埋啦
原來歧視咁易就拆到 下屆和平獎你實有份
有無打埋I just want u to leave ?

我係侏儒size,無巴打你咁勁
所以應該要練大仔,個度啲警察其實唔點理打架,你唔好搞到好大件事佢地都唔做野
blame the victim
因為左膠本身就有雙重標準
佢哋嘅大愛包容只限於自己高加索人種
所以香港人咪咁驚打架,外國打架其實好小事,差佬好小因為咁做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞