又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
連登巴打對移民,普遍崇英國,眨台灣,其實應該調轉先啱
白人係咁,佢地潛意識係覺得白人高人一等,所以唔撚明d崇洋撚咩心態,做狗都做得咁開心,班白鬼多數欺善怕惡,之前我個fd係德國比德國佬歧視,佢即刻反擊屌佢係nazi雜種,佢即刻冇聲出,所以在外嘅港人千祈唔好話咩忍讓,咩國際形象,根本on99,根本你要表現出強硬,人地先會尊重你,唔係你只會比人恰,所以你睇美國班黑鬼點解咁中意搶華人商鋪而唔敢搶韓國人,就係因為華人乜都忍讓,之前黑人搶劫韓國城,d韓國佬拿曬槍同班黑鬼駁火,就係咁打響左個朵
我想知有幾多個攞BNO去英國嘅係知乜係Wales同NI
等如係香港都會遇到啲仆街
我上個月先係巴士站附近有個廢老追唔到巴士
屌晒老母瀨我阻住佢
我未屌返佢話條街你架
差啲打交

你諗下如果佢大隻啲我已經收咗皮
低賤人度度都有
大把人(e.g. 香港 + 唔止香港)以為 Scottish 同 Irish 係 English,
Scotland 同 Ireland 等於 England

Hong Kong =/= China,
Scotland 同 Ireland 嗰到啲人甚至可能身同感受添
如果去英國的香港人多,聚埋在同一區成為香港街,都不失為一個辦法,其他小數民族都係咁。
Exactly

我聽個同事講話london 夜晚出去飲酒
條街都係成班人群魔亂舞
乜人乜種族都有機會畀人搞

所以喺街邊畀人搞呢啲嘢 我唔係點當係歧視
就係因為啲社會垃圾要搞鳩你梗有理由

我覺得真歧視係

租屋問價約睇樓 畀人鬧話返鄉下
返工glass ceiling 永遠升唔到職
一條街成街都係人 啲黑警剩係捉有色人種出嚟查
有道理
Rechtsanwalt=?
覺得被歧視?啲傻閪話你多疑
都要多Asian會做打響到個朵先得架,得果少少人做咪好撚似我咁收撚曬黃牌囉

同人講返仲要俾人話冇啲咁既事,你幻覺你get錯人地意思,你痴撚線打人立架餐抵死啦啲咁既野
咪就係多得嗰條八婆
你以為台灣人好歡迎你香港人咩
去到同人地爭飯碗人地一樣會排斥你。
佢地只會比鬼佬同日本仔予取予求。
無他 因為佢最能夠幫香港光復 勝過其他總統候選人
呢個真係同法例有關 仲有執法機關嘅鬆緊程度
咁唔怪之得咁多移民係死藍屍小粉紅
被人恰得多最後又係成班中國人圍爐
其實你係咪弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞