又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
井底之蛙黎
崇洋崇到傻撚左
《借位share》
第三篇: 以加拿大人為榮者的敘述

https://www.youtube.com/watch?v=wiheUoDAhWU
“ 我開始明白到在中國發生的事情,並非與我無關. ”
在加拿大國土居然受到中國共產黨的威脅!?
聽聽這位加拿大人現身說法.

對付共產黨係長期嘅抗爭,
唔只係香港人嘅事,亦係全世界嘅事,
希望大家可以幫手分享一下呢個page

麻煩大家大大力支持
Follow & Share 呢個page
Facebook: https://www.facebook.com/humanrightsmanifesto
Twitter: https://twitter.com/manifestorights?s=11
Instagram: https://instagram.com/human_rights_manifesto?igshid=h2tewbnxxw5s
好憎聽到呢d
見人地話比人歧視 就柒唔切彈出黎話 「吓??我從來冇遇過囉,係你on9得得罪人先囉」
連登大把呢種on9仔 自己冇遇過就=冇發生過
我睇開個個直播 去歐遊 周圍影
都無乜點比人歧視
依條女做乜咁慘
中東muslim啡撚不嬲都係死賤種
全撚部都係恐怖份子 屌佢老母
黃種人咁低賤 女嘅都話可以畀白人屌 男先慘 男移民如果單身好多都搵唔到老婆要返去原本生活嘅地方搵 你哋幾可見女abc 要咁做 成班低賤嘅黃種男人接受現實
我個人幾時都覺得對啲溝通唔到既人講係無用,佢企到咁硬即係都係要去到final step,但佢個勢又唔似係挑機果隻

我其實每次都係保護自己姐,好唔想下下都要去到咁
根本由頭到尾都係芝麻仁做得多仆街野 先搞到黃種人係外國俾人當狗撚

呢場武肺完左 都幾大機會嚟返場屠華
德國行行下街都俾德國佬走過黎撞你
見有有幾單台灣女仔嫁左去德國,同老公去朋友gathering
朋友問佢老公用幾錢買返黎
成日問亞洲人係咪食狗肉
利申 我冇遇過 但唔代表冇
真,前世肯定十惡不赦既人今生先會做黃皮男人

一個零優點既垃圾人種(男)
3個所謂歧視入面
兩個擋佢鏡頭
一個玩一字眼
最後個鬼佬係示好
成條片我只睇到一字眼係真歧視
反而想知佢好稱自稱德國人
如果明知德佬憎比人影到
你仲咁拍法 有冇尊重文化
似大陸妹無計
Btw 條片 一個玩一字眼 一個示好
只反映5050
呢個世界有日本仔韓仔波仔馬拉仔
你自己on9唔好衝出黎
外國人當武肺係FLU, 唔帶好正常
喺外國既asian咪真係俾大陸搞到大撚鑊囉
所以幾十萬香港人去到起個小香港保護自己人好有必要
班cctoy傻柒成日講到外國嘅月亮係特別圓

,佢係噉水人移民,完全無考慮過歧視

嘅問題。
原來數漏左 打面
咁又過份d
係我就會咁
🙄 oh please tell me something I don’t know. I discriminate stupidity. If u can’t give me a wise one.
唔係近幾十年既事喇,幾百年前已經係咁

呂宋事件,紅溪事件,托雷翁事件,洛杉磯事件
到近代印尼事件全部都係支那人撩事鬥非,玩串成個party激嬲哂當地人民同政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞