又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
亞洲人除咗為西方提供錢同性,政治上文化上係西方無地位
你睇youtuber既留言幾咁大愛包容

現實同網上係兩回事
你返黎現實世界先岩
成日幻想無歧視,美國本土黑人都被人歧視啦,何況係黃種人,你要諗下洗唔洗入青山
排華就好睇啦
支那狗去到外國都係圍爐
我反而覺得亞洲人幾幸運 有更大機會學習東方智慧同時接觸到西方嘅科技同制度
well deserved 多謝大陸
仲有力架會無啦啦行過都打尻你
我覺得佢拎住部相機所以人搞多
你同個平均30cm既國家既人講你個國家平均18cm好長,然後俾個16cm笑你得10cm
I know that feel
試過行行下街無啦啦俾人挑機
真係唔需要理由
歧視既人可悲
被歧視既人幫返歧視既人搵藉口仲可悲
德國收個額好少
質人地收渣
抵撚死啦
低質人種比高等人種歧視有咩出奇
由其是德意志呢啲咁高質既第三帝國
不嬲左膠大愛只限arab nigger
係唔包asian
乜野呀 關自卑咩事 姐係好有自信 個鬼佬就唔會打尻你
其實我去到都俾人以為係japanese 多
某程度上幾睇樣同氣質

例如你睇南亞會覺得唔乾淨
但係都有南亞好decent而overcome左你既偏見

呢十年歐洲歧視已經好左好撚多,一黎大愛教育二黎多左唔同人種

講偏見歧視我諗大陸同香港仲din
連登公屋仔作出評論前需要見識吓世面
點會無
無乜文化嗰啲咪當面講
你講嘅係機會,認同
但係西方真係唔當亞洲人群體係一回事,係事實
雖然有改善都係事實,發揮空間有幾多,要審慎考慮
睇下西媒,特別係非英文媒體,寫同睇嘅人都係對亞洲停留係我去過泰國,好好玩。仲要啲編輯夠膽死將亞洲啲文化溝到亂晒都試過
真係咁
西方人實唔會扑野
香港人實唔會團聚🥺
估唔全球化咗咁耐仲有人有咁大誤解
想知東方有咩智慧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞