又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
你自己出下國啦

我自己幾年前已經係外國遇過鬼佬係知道香港唔同中國
都遇過d低下層係完全溝通不能
但連講句英文反駁都怕 邊個on9? 定你奴才基因太重
其實睇下好唔好彩 兩三年前嘅經歷

我試過自己一個係德國某旺區 有少少盪失路 問著個唔識英文嘅德國女人 佢勁好勁細心用google translate嚟答我 臨拜拜前又攬咗我一下叫我小心

但又試過同一大班frd係另一個大城市去水族館 落咗地鐵沿路行就幾靜下 就有兩條瘦嘅德國mk 係側邊對住我地大嗌「fucking ching chong」
古到兩千年前就尚武
So true
啲雙層紅巴 咁似英國
asian=china明未
師兄講下被歧視經歷
亞洲大眼果班都係細個歐洲人

建議你唔好睇咁多化左妝既相被洗腦
人哋理鳩你咩,邊有咁多心神去分
韓星似女人都講得出 又係盲反戇鳩
人地運動風氣好同埋要當兵
個個又高又大隻
似中國香港咩
我係荷蘭好幸運未俾人直接歧視
但生活同工作上會令你feel到
直播緊 又唔係特登穩人影
好嚴重

行出街周不時有鬼佬挑機撩交打
一個月梗有一兩單
依家有武肺只會更嚴重

搵工 就算門口貼晒請人告示都唔會考慮你黃種人
即使係垃圾工如KFC M記

P.S. 英國小鎮
第一段比人打一拳既片,右馱雙層巴士,應該得番英國。
都係因為奶支共,馬拉奶共華人到而家都重複犯錯
見到某d人仲要幫歧視行為揾理由就知黃種人真係有鐘意幫人含撚嘅賤種DNA
仲要係度FF人地因為誤會你係支那人先搞你
好心咪咁撚柒ON9啦
真係有咁神心反支一定會係問左先架啦
會唔會一入鏡就笑鳩你呀
同埋而家黑鬼上左神枱
唔搞你搞邊個呀,使撚理由?

你笑鳩返佢一身腐爛臭味係咪岩岩先係佢老母個閪爬出來,就正確態度啦
你嘅尊嚴要靠向逐個人否認自己係支那人先可以得到架咩? 咁你本身個人應該都無撚柒用架咀
無光環左膠咪唔做嘢囉
好合理
樓主

片段一開始條女被兜把打埋嚟的係英國
並唔係德國

其他被人侮辱的地方唔清楚係英國定德國

Anyway, 有片有真相

我又諗返起Mira’s garden 去法國間唔知香水定咩鋪影人
跟著話個staff無禮貌貼歧視佢
大佬你影人大頭
其實到處都有歧視
就算日本咁有禮貌嘅地方
一見到你遊客 有啲人都會無咁禮貌對你 甚至唔做你生意
莫講話係唔同種族 膚色

如果未去過亞洲以外嘅國家 又諗住移民英國或者其他西方國家
要有心理準備 點樣去deal with racism
面對住無知 或者係出於唔理解而歧視
呢啲我理解

但好似條片入面嗰啲咁
明顯係見佢Asian 女仔自己一個 恰9佢

係外國 女仔自己一個真係要保護自己
但巴打唔係做top finance firm ,都會公司都會有歧視?
好懷疑成段片都係英國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞