又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
無人幫就因為抵死 點解抵死既唔係歧視人個個
其實呢 係外國你有事報警
外國佬見你華人就打發你走
咁你如果比人係外國強姦 咁又係受害人抵死?
你試過?我移民美國朋友話同黑人FRD過白人
紋本BNO上額頭咪唔會俾人歧視囉
咁我歧視黑警同
強姦黑警
識唔識分?
一樣歧視 你見到個支那人會唔會check曬佢背景先歧視
怪得邊個
傻西
香港人咪又係咁 白人就奶到雪雪聲 南亞人黑人就歧視人 香港人唔郁手純粹係驚唔夠打
我朋友就係喺美國行行下俾力架到入醫院
遇到幾個識 就以為大部分識分Hk同cn
我可以同你講 就算係係日本韓國越南 佢哋大部分都唔識分
部分人連passport 都冇 視野勁細
人地racist 已經代表佢唔理智 駁佢幾句 你expect佢say sorry?
唔好去個旅行就以為外國咁美好啦
佢呢啲咪就係支那基因
各家掃各家雪
連登仔支那基因濃厚但自己死口唔認
有啲癲到話拎本bno比人睇話自己係英國人 就唔會被歧視
德國係基督新教國家
的確同好多偽善耶撚一樣
其實移民歐洲都大把好啲嘅選擇啦 個個唔知點解狗衝德國
叫做治安好過法國,經濟好過南歐國家
但大把歐洲國家好過德國
歧視黑人❌ 有BLM同黑人本身有強大圈子
歧視中東❌ 包容有光環左膠唔容許
歧視亞裔,尤其東亞⭕️ WFC
得越南仔會識反抗
https://www.twitch.tv/giannielee/clips?filter=clips&range=all

全部clips都係兩年前
未爆肺炎都咁
而家真係自求多福
我又無咩點理,如果佢地無做咩無公德心既野,我上司咪中國人囉,我比佢歧視就有份

我以後top firm 文化會好d,之前曬親荷蘭人好friendly
你真係on9㗎wo
被人歧視都要反省自己
被人強姦要反省自己着得少?
二戰後西德政府已大量輸入土耳其人填補低下層勞動人口不足問題,接收難民只係跟返以前政策。我喺Hamburg 識得個英文好流利敍利亞人,以前祖家教書去到德國倒垃圾。

香港人都歧視中國人啦
歧視中國人好合理

講真歧視香港人其實都合合地理
因為香港藍屍都係支那人

咪再攞強姦受害者嚟講
二次傷害強姦受害者
鬼叫支那人搞到全世界都討厭華人咩
其實去外地旅行遇到歧視
都無由細到大你係你出世 長大嘅地方遇到歧視咁hurt

之前有個新聞講有個American Born 泡菜妹
係美國book Airbnb 比個host 見到佢係Asian 直接趕走佢 仲要落大雪夜媽媽
呢啲先最hurt

由細到大認知自己係一個美國人但無人覺得佢係
歐洲佬人前就friendly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞