又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
但結果就係侵侵要付出連任失敗o既代價
以結果論講, 即係侵侵其實係(孑貝)唔起個政治後果
呢個comment中肯 值得參考
左膠就返反racist
唔係左膠, 連登仔仲係山腳幫山頂鬼佬拉緊人力車咋
作為minorities應該對黑人、其他有色人種有sympathy
一日開口埋口力架力架, 連登仔真係井底到仆街
你去到外國「力架」可能就係支持你既最好朋友
你就係香港笑人力架
連登仔
lives係當單數?
似係你自卑喔
身為香港人要搵韓國人拿優越感
咁事實係just a flu人地岩wo死亡率咁低
駁唔到嘅嘢咪歧視返佢
反正佢都係冇邏輯地鬧你,洗乜駁
都慣,無人會刻意認清事實
衰啲講有套咁既思想既人真係一世匿係元屯天公園食公仔面打機上連登果班最無自信既人

香港人就係無個人特色,人地講乜就跟住講
人地信乜就跟住信
你出街見到個個人著衫一樣就知香港人思想行動幾唔獨立
人地話「左膠衰」,連登仔咪跟埋口話「左膠衰囉」
你頭兩句係講乜春
歧視講國語嘅台灣人
但係又知你係台灣人就唔同

咁仲係唔係歧視台灣人
點同
你行開兩步係淆底
白鬼係主動嚟聊鳩你
其實默克爾右派
係選民太多左膠
含侵力識閪咩
R傻侵幫佢地外判抗爭 見左膠反侵咪憎佢地囉
最L搞笑係比克警打要上國際戰線攞同情分,BLM比美國克警打就抵死/左膠累事 WTF?
點解可以將左派等於左膠
會唔會有案底影響搵工?
首先所有asian樣都比人當Chinese
然後你Chinese千里送毒
多謝支共啦
對住自己人咪大碌鳩
對住鬼佬咪又係腳軟
中國香港人
咁你咪畀白人屌囉 冇人阻你喎
我識好多白人知道香港人撐trump之後都由撐場運動變做笑鳩香港人on9撐 trump
我d白人朋友全部都係香港工作, 有支持過場運動既人
trump係西方就係笑話一個
為期4年既大笑話
外國人對香港人撐trump係完完全全唔可能接受
咪叫返佢white trash /nigger
人都係欺善怕惡 操大隻少少保障自己
對住D 白鬼. 一定要屌返佢轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞