又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
同樣道理,
上面有人話外國有歧視,係真係有,定係自己多疑

認同,所以越南仔無人夠膽蝦佢地
雖則唔會睇上氣
但其實都希望佢成功
係白人小學雞,幾條友話我Chinese virus

一向都歧視
不過以前笑窮
依家笑暴發無道德
有好有唔好啦
想唔俾人歧視
看好語言同操好自己
起碼你可以一拳一件番佢哋
咁就可以合理化比人打?
但係加州而家真係好唔掂,乜都貴,又多homeless,治安差,依家好多加州人搬咗去德州,呢個係事實
一直都係因為以前班支那人奴性重日做夜做做壞晒人地d規矩所以全世界都覺得華人係奴隸先歧視同黑人一樣

講衣家班支那人都唔係個個好有錢10個得1,2係真有錢,其他都係存到十幾廿萬出去一邊做野一邊讀書,千辛萬苦搵公司收留坐移民牢

班小粉蛆仲會覺得無我你國家什麼都沒有
一邊歌頌支那一邊食人地民主自由
講事實, 人地歧視你係你抵死
就算話某個大国整臭個朵, 點解你要生成一副支国樣?令人誤會究竟係邊個唔啱呢?
香港人同支人分别不過係我地接受咗更加先進既教育, 語言, 品種上面兩者根本都係asian
自己唔檢討仲要人地去區分, 根本就係一種傲慢至極既大蝈行為
的確係咁
不過我只係想講返唔需要assume
華人=友善
caucasian = white supremacist
個個人都唔同
每個種族都有好人同仆街
唔需要話特登癡埋/避開一群人
順其自然就得
禮拜六正午
班細路真係癲到咁多人都咁圍人
都係個啲17,8歲street kids爛仔食飽飯冇事做
圍住我係到吠
最初都唔鬼理佢地由得佢吠
之後我想走又用個身塞住條路
大大聲叫咗句back off 冇幾耐就有警察到
似十足以前屋村足球場嗰啲童黨
不過都只係試過一次咁大把
Ching住邊頭
其實移民監依個term點嚟
都預得移民
住係新國家又點算係坐監
又唔係唔俾你去出國旅行
帶架生防身啦
倫敦明明倫敦已經好多黑人中東人
俾人淋完係咪頭dupdup咁喊住走?
全球化係全世界跟晒鬼佬唔係咩文化交流,
歐美以外嘅地方係為左提供廉價勞動力而存在,你要搞清楚先岩。
我落巴士前一下比人淋,嚇一嚇落車企咗一陣就繼續行,唔係可以點都唔係一大桶水嘅,小學雞隨身帶嗰啲水樽黎姐
佢哋好多都係唔知自恃大隻定點一定係郁手先
係唔係叫移民監我唔知 總之就係讀完書要搵公司收留 無既話就踢你走

前排有隻支那賤種親戚搵唔到公司收留比人踢返黎 第一句就話其實想走好耐美國又亂又差都係中国好 衣家中国火箭上月球都得 同香港班蝗蟲一樣

屌佢老母明明自己係美國見左幾十份工都無人請 過晒期都唔走d錢用晒先死返黎

近排隻支那狗唔知咩途徑用美國野雞大學學位黎到香港搵到份做銀行工之後又係第一句講香港住屋細又貴d人又差都係中国好 屌佢老母如果我係現場我都會想好似條片咁兜拳打落去
屯門有打人?
一拳打埋黎唔係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞