又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
答案係有香港人真係咁,可參考光復屯門片段。
鬼佬睇亞洲人佢地眼中個個都差唔多樣 黃皮膚黑頭髮,唔識分。 只有我地自己亞洲人自己先識分。

正如我地睇鬼佬一樣,我地眼中鬼佬個個都差唔多樣 金髮白皮膚藍眼睛,唔識分佢地係歐洲邊到定美國或澳洲。

正如我
儒家思想害死東亞人
咩都忍
有但少,多數唔分
Manchester?
未去過 但Good luck 巴打

好彩我住London 咁耐都無遇過
反而以前讀書住啲傳統Posh area 就試過

以前讀書個town 搭巴士要買車飛
同個巴士佬講咗三次我要去XXX station 佢話唔知我講乜 叫我落車

我講乜佢都話唔知我up 乜
我知道擺明玩嘢 諗住算 落車記得佢車牌投訴佢

正當準備落車之際 有個阿叔行出嚟屌9個司機
話佢去XXX站 講得好清楚 你點會唔知

之後個司機好無耐地比我上車

最後我send email 去間巴士公司同report 比學校
原來巴士佬唔係第一次
專係歧視啲留學生
最後停咗佢職
你講嘢好權威啊你話係就係啦

奴才基因Asian應該唔駁 okay未
留係大灣區最美好

佢地係又歧祝又驚南亞
香港人10個有9個都歧視黑過自己膚色既人
話人賓妹
去到外國比人歧視返轉頭就喊咁口
又話人咩左膠大愛
連登仔知唔知佢地所講既「左膠」係對佢地好?
連登仔最愛既「侵侵」, 正正就係佢地最憎既 - 對示威者施暴
最Racist既人就係「侵侵」支持者, 黃皮連登仔走去支持
真係好撚野
儒家思想 = on9
啲片兩件前
唔好踩行油衝埋去
兩年前
人地開緊irl實況就係周街影同觀眾互動
對於德國人黎講
依家嘅所謂華人等於二戰時嘅猶太人
屌終於有創講
其實我唔明d人反左膠做咩
以前唔係有左膠
今日香港人仲係係美洲比人賣緊豬仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞