又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
香港人一出香港就變支那狗
唔好聽講句非白人都係垃圾
冇錯 屌完轉頭七成都笠水
好耐之前岩岩去加拿大個時
唔記得咩事同人係條街到用廣東話鬧交(唔好屌個時細路仔唔識世界)
之後有個鬼佬呀伯行埋黎話講英文啦呢到加拿大
個時我好似燥緊底就大大聲話關你撚事我bilingual好過你淨係識英文
之後個呀伯就死死氣行開左
雖然唔關歧視事但其實d鬼佬你肯同佢地嘈或者惡過佢地通常都收得佢地皮
應該話外國政權最鍾意中共政權
夠哂乞人憎搞到無人支持中國
是但啦
撐china joe d白人一定會幫你啦
搞笑
根本你唔張撐香港變左對佢地有利益
咪最多口頭撐下你
係全世界黃種人一出國自動變支那狗
條片入面條女係韓國人比人當支那人
支那禍害世界
黃種人係低一級

忍下啦
巴打我相信喺中歐既你仲大鑊啦,啲仆街應該仲要喪啲而家簽左份caution唔可以再重犯,冇得再帶架餐喺身出街周身唔自在

一般都唔太會同佢地駁,覺得佢有心挑溝通唔到講黎都多鳩餘,唔阻路就直行,阻路就跳去final step; 其實俾佢地打唔係問題,係怕佢地winner takes all搶鳩埋野或者打撚到重傷手尾長姐

啲世外桃園撚令人警覺低問題相對下細啲大不了俾啲仆街撚下打下,真係有人冇預過俾佢地氹鳩左一家大細過黎事大呀
反送中前,海外大陸人一般對香港移民友善

而家整體關係係差左,
尤其要避開果班小粉紅同戰狼。

但你唔係主動提出政治問題(港獨,台獨),同忍受下佢地講香港暴亂,大國崛起,整體上海外大陸人仍然係可以相處
點都容易應付過白人至上果批種族主義者
但得支那人都最夠膽幫返華人,雖然粗魯野蠻但有用

喺巴黎俾啲問卷難民黨纏住,支那大媽勁大聲普通話幫屌走佢哋,雖然俾成條街人望住,真係屌佢老母
巴打暫時有無諗住留係英國
不過要睇下自己夠唔夠大隻先
今年冇做過gym 老實講自己都淆淆哋
餐廳度明明有第二枱華人 係咪漏左佢地
改變呢個情況,最可行就係幫助支那越嚟越強大,打壓全世界咁就個個都尊重你了,到時班歧視鬼佬只會變做義和團,亞洲人取代白人。

第二個方法就係支那變文明國家,世界燈塔,不過冇可能。

第三個方法就係支那滅亡,全國死撚晒,不過亞洲東南亞都係一大堆垃圾國家,亞洲人依然抬唔起頭。

要幫到東亞人唯一方法就係支持共產黨支持中國,全民奶共做良民,幫助中國砌低西方國家,提升東亞人地位唯一出路。
但亞洲人骨架本身就細
點操都唔夠大份
打架講體重居多
我會先追住佢先影埋佢正埋再叫路人/自己call the police 報案
申利 俾外國童黨煩過 當時佢係街到想搶我野我喝咗I will call the police 結果佢哋跑走哂
本來諗住要打交
咁本身條女已經冇尊重/了解人地德國人對鏡頭不喜歡呢個事實

條片拍到令人覺得德仔一開始就bully你咁喎

再加樓主個標題-黃種妹

要睇清件事有幾難 基本上唔同人嘅演繹已經一定程度暴露佢嘅目的

所以冇咩好嘈 你心入面嘅價值唔想俾人改變
人地咪一樣 定勝負嘅係邊個堅守得耐啫
而支那文化好中意攪鳩人 所以一由個人去國際層面嘅時候
呢啲小手段咪係俾人歧視嘅理由 而唔係中唔中國人
舊屎仲要攪臭晒成個亞洲人圈
咁都唔撚識反醒 啲子子孫孫千千百世都做自卑撚囉
我就應該冇喇,返到去既會返

但其他人走定留都係個人選擇黎,走定留都冇問題,主要係依度壞既地方都要講埋出黎俾人考慮埋,但好既地方一樣都多既
啱啊,真係唔洗太在意班鬼撐咩
撐咩都係唔關撐唔撐香港事
最起碼Trump做和事老拉埋左幾pair國家,班鬼當睇唔到繼續肓反果下先搞笑
香港果班垃圾expat鬼,要佢地撐把撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞