又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
比人指住個鼻笑話冇咩好嘈
玻璃心得你
好明顯係
德國人好著重私隱
要知歐洲人係唔係歧視你咪去其他地方試下做一樣既野睇下咩反應
我都想知
德國住左五年都無比人歧視過
如果人地串你但無犯罪call嘜鳩police
所以班海外華人咪奶共奶到雪雪聲
你係香港見到個黑鬼
你同佢講n word
佢答你 I am not Nigerian
你會點
香港班expat真係最撚垃圾 分分鐘藍過本土藍絲
你句句都屯元天屯元天咁標籤
咪同班racist 一樣咁低賤
美國咪一樣,靠自己保護自己,人哋打你,你明知唔夠都要還一拳先,之後比人打到仆街係另一回事,你一拳都唔還人哋以後仲打得你勁,旁人亦睇你唔起
可以話佢hate crime
多謝左膠
真 好似係私隱問題
所以連zoom上堂都唔會有video recording 因為會出大頭樣
miss咗閣下自理
連登仔:死nXXXa 死nXXXa 哈哈哈哈哈
啱呀鬼佬見你係Asian要串你同你有無話自己中國人係無分別
yes! 同班歧視撚講道理其實曬q氣。佢地就係用膚色generalize 人種,佢點會同你分邊一個國家人
連登仔繼續ff外國人識分中國香港台灣日本韓國
係佢地眼中只有asian,理撚得你咩國籍撐侵定撐登
笑柒左你先講
你好鍾意假設所有鬼佬見Asian就串
一定唔識日本韓國越南

你係咪小學個時要老師一句一句教如何串人

你有冇俾鬼佬串過
有d真係specific串你Chinese 唔係Asian

總之 執生啦屌 唔好就咁俾人蝦無諗過反擊
由頭到尾全方位角度都要怪支那
屌你老母支那人搞臭亞洲人個朵正仆街
你試下成堆亞洲人都好似日本人咁有文化
歐洲人調返轉到賴你屎眼tim啦
就係知你個種啲人懦弱怕事 仲要唔夠人打
鬧不還口 打不還手
唔恰你恰邊個

黑警思維咁 玩完你冇後果嘅 實玩鳩你
agger! 住中産區,平時返工同消遣都喺市中心嘅其實真係唔算多兜口兜面歧視。係搭地鐵去d sup 9 區先多黑人中東佬逗我
睇樣 認真

樣衰就歧視 靚仔就歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞