又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
學大王話齋拳頭就是力量
你一班人出去/你大大隻隻啲白鬼黑鬼都係唔敢出聲
同racist嘅白人係有唔少,但係好嘅左膠白人(見過會屌尻啲frd收嗲)都唔少,個個國家嘅人都係lowkey racist 架啦認真講句,人性嚟
傳統中國人思想,非我族類,其心必異都唔明點解會畀人歧視,正正常常融入當地人圈子邊個得閒歧視你。呢,呢度班友講到見十個白人,九個都歧視佢咁唔知係佢哋有被害妄想定我咁好彩咁耐都無畀人歧視過
有d歐洲人見到黃種人會做d on9當有趣既野
試過有次係法國個陣見到有個鬼老見到我 係我面前耍太極
你咪扮返阿里畀佢睇有咩好嘈
英國德國不嬲有你無我
親身試過,影景點
比條德國難民過黎挑機
話我地影緊佢,比佢check 埋相無佢
仲要死口話有影佢

無常識,無英文,仲矮過我地
如果唔係旅行緊,係係香港Ge話
我諗我朋友真係會打到佢入院
應該係澳洲同歐洲比較嚴重
主要聽呢啲地方會多歧視亞洲人
美國始終多元種族可能見怪不怪
係西方國家, 歧視人既人通常係低質既人
姐係你係香港見到既廢中
可以不理
中產可能會心底歧視你, 但唔會做出面
依條片第一個個女人無啦啦一拳打個女事主。咁我想問可以點?
撐trump有咩問題
侵係第一個對支那強硬
唔通撐china joe
支那狗去邊都係低等狗
答你晒口水, 自己諗下
諗唔明就當你自己岩啦
應該係,美國班白人乜色人種都睇慣晒咁用英文溝通到都唔會有人歧視
大大把車落崇洋撚度

又要奶鳩人哋袋底 人哋當你地底泥咋
比人拉唔會比人deport咩
種族歧視係與生俱來,唔同物種之間係會有競爭,要擁抱歧視先可以旗開得勝,唔係佢死就係我亡,非我族類就要屌佢全家女人先係世間真理,種族融合左就世界和平了
收啦,支那人最鍾意呃返華人
都係中共夠哂乞人憎
所以外國人最支持中共政權
叫你朋友岀嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞