又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
終於有人問

打交拉到既得1次, 差佬喺車度跳落黎㩒左我落地上孖葉,撻地仲要濕立立之後凍到我仆街,之前果次係帶違規武器喺身

第二次拉到果時個館內lawyer仲嚇鳩我而家算再犯好大機會至少要去油油,不過佢會試下同佢地傾下有冇得再俾caution,始終犯既係兩樣野黎

而家夾埋簽左兩份caution,唔知喺依度算唔算案底

搵工喺度唔怕做老散下欄既其實又唔算難搵既不過LOTR要小心有啲濕鳩腦細話喺你返左幾日話喺稅局搵唔到你個名,當你黑工唔出糧叫你走,有fd試過
連燈仔goodest logic
呢啲叫歧視?
lau g 人手filter
同意

係英美歐加澳,呢d白人為主的國家,
最肯幫香港人的其實係東南亞華人(藍絲),大陸人(支拿人),黑人(加架),南亞人及其他有色人種(蝻/IS恐怖分子),之後就係大愛白人(左膠)
連登CCtoy 班人開口埋口都狂Diu
呢班會幫自己的人

反而不停歌頌trump的支持者,
右派,納粹支持者
呢類種族主義者
歧視,攻擊,欺凌有色人種的
正正就係呢班人

完全敵我不分。
真係好懷疑CCtoy 班人
到底有冇出過國及智力係咪正常!
唔移民=藍絲
屌外國=五毛
19都講過啦
係香港你可以屌柒左膠
去到外國就埋左膠堆
又少個兩毛戶口
冷峰黎緊 唔知你地有冇媒用呢
真, 武肺只係其中一個俾人歧視既籍口
#27530 一23四
封鎖原因:copy 圖片網址 https://na.cx/i/06ALwx0.png

希望大家真係唔好懶
記得block & save link 落封鎖原因
每個人都可以幫手篤爆五毛
比埋證據圖 咁就唔怕比佢哋話我哋屈毛

記得正評呢個留言 推比更多人睇到
聽到south korean即刻friendly晒
成班講到咁誇張英國我唔知,美國我真係無見過Asian 畀人歧視。係咪又係班人離鄉賤嘅五毛上嚟帶風向
點駁
重點係侵會正面抽擊支那

其他歧唔歧視唔關香港人事
唔同意有大陸人份,水人同歧視返你既機會都幾高,尤其是而家知你香港人更加會

反而黑人,南亞,印度人暫時普遍撞到既都幾nice,中東就應該睇人一半半,朋友撞到個伊朗仔室友好撚寸又冷淡,不過佢形容又冇乜歧視既意思,我撞到個約旦(佢話Jordan,佢國家日日銀銀銀有is既,應該係掛)就幾好,耐不耐吹下水又煮埋飯我食
物理上應該冇巴打禁壯,但心態上同巴打一樣,隨時有還拖嘅準備

So far 都係駁嘴多,有遇過郁手郁腳但未有人真正開拖。隨身都代定pepper spray

話冇嘢果班撚樣仆街冚家鏟嚟,tone down 晒真實情況等啲新人冇晒警覺性
asian面對鬼佬無禮行為個樣一定係笑笑口,都唔知做乜鳩
擺到自己咁低,一味想奉承鬼佬
真係咁恐怖. 行行下街都俾人打.
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞